2014. január 20., hétfő

8.rész

Thea

Hamar, nagyon hamar eltelt otthon a semmittevésben az idő. Szinte végig Harry mondatai, kijelentései foglalkoztattak. Tudtam eddig is, hogy szeretne többet, valósat a kapcsolatba, - ahogyan én is, bár ezt még félve vallom be-, de soha nem gondoltam volna, hogy ennyire kiáll mellettem. Mondhatni szembe ment a főnöke akaratával miattam. 
Amikor felhozta az estét, boldogan fogadtam el a meghívását. Még amúgy sem volt alkalmam megismerni a srácokat, és igazából a lányokat sem, kivéve Eleanort. Vele már jobb kapcsolatban vagyok, és ennek nagyon örülök. 
Elkezdtem készülődni, úgy este hét körül. Gyors zuhanyt vettem, majd a ruháim kiválasztásával kezdtem el foglalkozni. Először egy ruhát vettem ki a szekrényből, de átgondoltam a dolgot. Csak egy otthoni kis összejövetel lesz, nem hiszem, hogy annyira ki kellene öltözni. Sikerült végre kiválasztanom, egy normális, egyszerű szettet, amit magamra is vettem. Fürdőben, még feltettem egy könnyű sminket, hajamat átvasaltam, és fújtam magamra a parfümömből. Szobámba még bepakoltam a táskámba, és már kész is voltam. Lementem a nappaliba, ahol anya és a húgom volt. Anyám szorgosan gépelte az új történetét, még a húgom a mese világában élt.
- Hova mész Kicsim? - fordult felém anya
- Harry-hez. Ott lesznek a srácok, és a barátnőik is. - ültem le mellé a kanapéra
- Örülök, hogy jól alakul a kapcsolatotok. - mosolygott rám - Tegnap este mi volt az a sikítás? - érdeklődött
- Lejöttem inni, Ő pedig utánam jött. Azt hittem alszik, de amikor megfordultam mögöttem állt, és megijedtem.
- Nem szeret nélküled lenni.
- Nem. - nevettem fel
- És a többiekkel is jó a viszonyod?
- Hát nem igazán ismerem Őket, de igyekszem, ahogyan Ők is.
- Tudom, hogy eleinte felzaklatott ez az egész, de boldogabbnak tűnsz. Teljesen megváltoztál, és ezt jó irányba értem, természetesen.
- Nem tudom anya. Valóban jobban is érzem magam. - vallottam be
Mosolyogva nyugtázta a kisebb vallomásom, és visszafordult a laptopjához. Húgom mellém mászott, és együtt néztük tovább a felettébb érdekes műsort. Engem teljesen hidegen hagyott, de már nem tudom magammal mit kezdeni, így tűrtem. Nem kellett sokat várnom, amikor csengettek. Elköszöntem Nicol-tól és anyától, majd indultam is. Kinyitottam az ajtót, gyorsan magamra vettem a kabátom, és már ki is léptem a hidegbe Harry-hez. Köszönés képen arcon csókolt, és már mentünk is az autóhoz.

****

Alig fél óra múlva meg is érkeztünk Harry házához. Már voltam itt, így annyira nem volt új a számomra. Még ha csak a nappalit láttam. Kíváncsian vártam, hogy mit is tartogat a számomra. Kiszálltunk, és befelé indultunk. Kellemes meleg csapott meg, ahogyan beléptünk. Megszabadultunk a csizmánktól, és kabátjainktól, majd a nappaliba mentünk.
- Tudom, hogy már voltál itt, de körbevezesselek? - nézett rám
- Persze. - mosolyogva mondtam
Kézen fogott, és a nappaliból átmentünk egy helységbe ami az étkező volt, onnan pedig a konyhába. Megmutatta az egész földszintet, és utána már mentünk is az emeletre. Megmutatta a vendégszobákat, fürdőt, majd a saját szobáját és az ahhoz tartozó fürdőszobáját. Mind a kettő hatalmas volt, és ez egyáltalán nem lepett meg.
- Ha gondolod lepakolhatod a cuccaid. - mutatott a szobában elhelyezkedő kanapéra a fal mellett
Zavartan, de lepakoltam a táskám. Elindultunk vissza a földszintre, ahol egyből a konyhába mentünk. Harry előkereste a telefonját, majd egy szórólapot. Elém tette, és úgy 10 perces kisebb megbeszélés után már hívta is a számot, és megrendelte a vacsorát.
- Többiek mikor jönnek? - kérdeztem, amikor letette a telefont
- Nem sokára. - nézett rám - Talán zavar, hogy kettesben vagyunk? - húzta féloldalas mosolyra a száját
- Nem, csak egy kérdés volt. - feleltem pirulva
- Édes. - lépett közelebb és ölelte át derekam - Tudom, hogy számodra még ez gyors, nekem pedig lassú, nagyon is. - nevetett fel - De próbálkozom, és igyekszem megfelelni. Semmi olyat nem teszek, amit esetleg Te nem szeretnél. Azért hívtalak át, hogy kicsit együtt legyünk, még jobban megismerjük egymást. És gondoltam, hogy a többiekkel is szívesen megismerkednél.
- Örülök, hogy elhívtál. - néztem szemeibe - Csak Paul szavai még mindig élnek bennem.
- Ne is foglalkozz vele. - simított egy tincset ki az arcomból - Nem fogok tovább lépni addig, amíg Te sem szeretnéd.
Mosolyogva öleltem át nyakát, és bújtam hozzá. Hátamat, derekamat simította végig, majd a csípőmnél állapodott meg. Lábujjhegyen álltam, hogy tökéletesen felérjem, és nyakánál be tudjam szívni finom illatát. Egyik kezét felvezette hajamhoz, és minimálisan meghúzta, hogy tekintetem rá emeljem. Elvesztünk egymás szemébe. Szemeimet lehunytam, ahogyan lassan közeledni kezdett. Már éreztem meleg, mentolos leheletét, amikor szavakat suttogott a számra. E pillanat sem tartott sokáig. Már majdnem összeértek ajkaink, amikor a csengő dallama szólalt meg. Harry egy kisebb morgással fejezte ki nem tetszését. Felnéztem rá, és szinte bocsánatkérően adott egy puszit arcomra, majd kézen fogva az ajtóhoz vezetett.
- Szia Thea. - köszönt egyből Louis, ahogy Harry kitárta az ajtót, majd a nyakamba is vetődött
- Szia Lou. - nevettem - Meg fogsz fojtani.
- Lou, engedd el. - segített ki Hazza
Mindenki köszönt mindenkinek, és a nappaliba mentünk. Mindenki elfoglalta a helyét, és beszélgetésbe kezdtünk. Niall első kérdése az volt, hogy mikor eszünk. Kérdően néztem a mellettem ülő El-re, aki egyből megmagyarázta a dolgot. Eközben Harry megnyugtatta, hogy már rendeltünk, és percek kérdése, hogy megérkezzen. Lányokkal külön kezdtünk el beszélgetni. Mondhatni szövetkeztek ellenem. Első kérdésük az volt, hogy hányadán is állunk, mert hogy látják közöttünk a vonzódást. Nem értettem mire értik, de Danielle egyből elmagyarázta. Titkos pillantások, mosolyok egymásra, majd kitért arra, hogy az xfaktor öltözőjében is, ahol rajtunk kívül senki nem volt, mennyire oda voltunk egymásért. Elmosolyodtam azon, hogy mennyire is igaza van. Kérdéseik között felmerült, hogy meddig is jutottunk. Elmondtam nekik, mivel igazából még semeddig. Nem hitték el, de inkább rájuk hagytam. Csengettek, és ahogy láttam a fiúk nagyon belemelegedtek valami beszélgetésbe, így felálltam, és indultam ajtót nyitni, ha már én vagyok a házigazda barátnője.
- Édes. - hallottam meg a nappali ajtajában a rekedtes hangot
Hátra néztem, és mosolyogva nyugtáztam, ahogyan feláll és sietve mellém lépett, majd kézen fogott ki kihúzott az ajtóhoz. Átvettem a zacskókat, amikben a megrendelt kaják voltak, míg Ő kifizette. Bevittük a nappaliba a zacskókat, és az asztalra helyeztük el őket.
- Végre. - pattantak fel helyükről a srácok és neki is estek
Mindenki vett magának az ételből, majd neki is láttunk. Srácok tettek néha egy-egy megjegyzést egymásra, amin mindenki nevetésben tört ki.

****

- Pókerezünk? - tette fel a kérdést Niall, amint kifogyott az első üveg whisky
Már mindenkinek felszabadultabb volt. Én alig ittam, hiszen nem vagyok hozzászokva, de amikor Harry megkínált, egy keveset elfogadtam. Megjegyezte nekem, szinte suttogva a fülembe, hogy vigyáz rám, nyugodtan igyak. A többiek észre is vették, hogy kettesben beszélgettünk, és szinte egyből közénk vetették magukat. Természetesen ennek a főbb kitalálója Louis volt. Mindenki belement a játékba, így körbe elfoglaltuk egymás mellett a helyünket, a szőnyegen.
- Először is iszunk vagy vetkőzünk? - kérdezte Liam
- Mind a kettő. - vágta rá Louis és lepacsizott Zayn-el
- Szerintem nem kéne ennyire. - szólalt meg mellettem Danielle
- Nem lesz sok egy kicsit a jóból? - kérdezte Perrie
- Lányok, ne hisztizzetek már. - szólalt meg Louis
- Édes, Te benne vagy? - fordult felém Harry
- Nem vetkőzöm. - kötöttem ki
- Akkor iszunk. Nincs több kifogás, kezdjünk. - mondta Liam
- A vesztes válaszoljon egy kérdésre őszintén. - szabta ki a következőt Zayn
Mindenki beleegyezett, és végül el is kezdtük a játékot. Első kört Louis vesztette, a következőt Liam, majd azután folyamatosan valamelyik lány. Közben Harry vicceket is mondott. Mindig mindenhez hozzá tudott kötni valamit, aminek igazából semmi értelme nem volt, de azért jókat nevettünk rajta. Egyszer, majd el kell neki mondani, hogy egyáltalán semmi humorérzéke nincs.
- Ebbe nincs semmi izgi így. - fakadt ki Louis
- Mit akarsz még? - nevetett fel mellette már igen jókedvűen barátnője
- Ha te azt tudnád Baby. - nézett rá, majd kacsintott - Tegyük bele a vetkőzést is. Mi nem iszunk, akkor már legyen valami élvezet számunkra.
- Lou, nem. - kiáltott rá Danielle, ami után egyből el is nevette magát
- Ne legyetek ünneprontók. - szólalt fel Zayn
- Ne haragudjatok srácok, de nem engedem vetkőzni a barátnőmet. - húzott az ölébe Harry
- Jól van Rómeó, legyen, ahogy Te akarod. - egyezett bele Niall
- Akkor játszunk tovább. - mondta Zayn
- De előbb Thea szálljon ki Hazza öléből. - mondta Liam
- Nem. - jelentettem ki makacsan
- Húúú ... - mondta Louis - Értem én, hogy szeretsz az ölében lenni, de így akkor sem ér. Ezt tartogassátok estére. - kacsintott ránk
- Együtt leszünk. - jelentette ki Harry, és nyakamba csókolt
- Jó legyen. - mentek bele
Harry magához vett egy üveg italt, és meghúzta, amíg Perrie osztott. Haz lábai között helyezkedtem el, és ahogy letette elénk az üveget, én egyből kezembe fogtam, és ittam belőle. Nem állt szándékomba lerészegedni, de kellett egy minimális mennyiség. Amint nekikezdünk egy újabb körnek, én vesztettem. Egyből ittam az üvegből, és vártam, hogy összehozzák a többiek a kényes kérdésüket. Harry nyugtatóan simogatta a hátam, és néha egy -egy puszival is megajándékozott.
- Nos kitaláltuk. - szólalt fel Niall
- Azért kérlek, ne ijesszétek el. - szólalt fel Hazza
- Ugyan. - legyintett Pezz
- Annyi, hogy ha Harry megkérne, hogy tegyél a kedvére ma este.. megtennéd? - kérdezte Louis
- Idióták vagytok. - vágta rá egyből barátom - Ne válaszolj Édes. - kulcsolta össze kezeinket
Arcom vörös árnyalatban pompázott, ebben biztos voltam. Tudtam, hogy nem szívbajosak, de hogy ennyire kereken rákérdeznek dolgokra, nem gondoltam volna. Mindenki árgus szemekkel figyelt, miközben páran ittak.
- Nem. - feleltem őszintén egy kis némaság után
- Hát haver, akkor csak alvás lesz az este. - nevetett fel Zayn
Kínosan éreztem magam. Tudtam, hogy ezzel talán megbántottam Harry-t, de Ő is tisztában van ezzel. Elgondolkoztam, hogy a többieknek megfelelő választ adjak-e, de nem akartam hazudni, és szerintem egyébként sem tartozik rájuk, akár mennyire is nagy barátság van a srácok, és persze a lányok között. Én még kívülálló vagyok, mondhatni. Ha talán ezt a kérdést fél év elteltével tették volna fel, valószínű, hogy más választ adtam volna.
- Nem tartozik rátok az ami a négy fal között, kettőnkkel történik. - felelte nevetve Hazza
Irigyeltem, amiért ilyen könnyen beszél, de nem csak Ő, hanem a többiek is. Végigsimított oldalamon és egy apró puszit adott arcomra. Elmosolyodtam kedvességén, és azon, hogy próbálja a helyzetet a megfelelő kezekben tartani.
- Megcsókoltátok ti már úgy igazán egymást? - érdeklődött Liam
- Nem tartozik rátok még mindig. - felelte barátom
- Ugyan már, Hazz. Csak aggódunk érted, illetve értetek. - nevetett fel Louis
- Srácok, hagyjátok már Őket. - felelte Danielle
- Csak a kapcsolatuk egészségéért aggódunk. - magyarázta Zayn
- Nem kell semmiért sem aggódnotok. - felelte göndörke - Játszhatunk tovább?
- Ahogy óhajtod. - mondta Louis, és már osztott is
Következő pár körben szerencsére összehoztuk úgy Harry-vel a dolgokat, hogy sikerült elkerülnünk az újabb kínos kérdéseket. Bár a következőt Ő kapná, és ezzel Ő is teljesen tisztában volt. Egymást sem kímélték a srácok. Harry is feltett pár igen pikáns kérdést, amire csak nagyokat pislogtam.
- Hát megint a gerlepárunk. - nevetett fel jókedvűen Niall
- De most finomabb kérdést srácok. - jegyzete meg El
- Ó rendben. - mondta Liam
Srácok egyből összedugták a fejüket. Félve pillantottam barátomra, aki csak egy biztató mosolyt küldött felém. Fejemet mellkasára hajtottam, miközben csípőmet simogatta. Néha beleivott a kisajátított üvegünkbe, ahogyan én is. Lelkileg felkészültem a legrosszabbra. Lányok, ahogyan mi is srácokat figyeltük, akik kisebb tanácskozás után visszafordultak velünk szembe. Louis arcán a mosolya sok mindent elárult.
- Csak óvatosan. - figyelmeztette Harry, de hangjában ott volt az a bizonyos jókedv
- Nyugi Hazza. - veregette meg a vállát Zayn
- Szóval, ha választhatnál egy testrészt, egy felületet, ahonnan isteni csokoládét nyalhatnál le kedves Thea-ról, akkor mit választanál?  - feltette a kérdést Louis, pimasz mosollyal
- Srácok, fogjátok vissza magatokat, komolyan. - kelt ki magából El
- Baby, te mondtad, hogy finom legyen a kérdés. - kacsintott rá barátja
- Ez jó volt Louis. - pacsizott le Niall-el
- Szóval? - tért vissza Liam a kérdésre
- Szerintem tudjátok. - ennyit mondott Harry
Azonnal felnéztem rá, míg Ő féloldalas mosollyal a számra adott egy puszit, majd meghúzta az üveget. Srácok csak nevetve pacsiztak le ismételten, mire megmagyarázták, hogy megtippelték a választ, és igazuk lett. Bár nem mondták ki konkrétan, de így is értettem. Ennyire még én sem vagyok elmaradott.
Játszottunk még pár kört, és közben Harry-vel csináltunk egy közös képet. Az első közös képünket. Figyeltem, ahogyan  telefonján, a tiltakozásom ellenére feltöltötte twitterre. Ezután csatlakoztunk a játékba, de a lányok hamar feladták. Már mindenkiben sok alkohol volt, így Louis és Eleanor felmentek a vendégszobába, míg a többiek haza mentek.
Amíg Harry kikísérte a taxihoz a többi párost, kivittem az üres üvegeket a konyhába. Töltöttem magamnak egy hűs pohár vizet, hogy kicsit magamhoz térjek.
- Lefekszünk? - kérdezte csípőmet átölelve Harry
Szembe fordultam vele, és mosolyogva adtam puszit a szájra, majd kézen fogtam, és felmentünk az emeltre. Kaptam egy pólót, és bokszert, és már mentem is fürdeni.

Harry 

Tudtam, hogy eléggé kínosan érezte magát a játék alatt, de nem akartam, hogy ez az esténkre rányomja a bélyegét. El volt zuhanyozni, addig én ledőltem az ágyra. Nem ittam annyit, amennyit valóban szoktam. Tekintettel volna arra, hogy ma velem alszik. Legalábbis reménykedtem benne, hogy nem megy haza. Ahogyan összekulcsolta ujjainkat és felvezetett a hálóba, már biztos voltam maradásában.
- Mehetsz. - jött vissza a szobába
Egyből végignéztem rajta. Pólóm éppen eltakarta a bokszerem. Tökéletes rálátásom volt hosszú lábaira, amik teljesen beindítottak. Gondolataimban már ezerszer elképzeltem, hogy egy igen szenvedélyes estén megkapom. Minden centijét kiélvezném. Egyetlen vágyam jelen helyzetben, ahogyan elfeküdt az ágyamon az volt, hogy fölé kerekedjek és megcsókoljam a bőre minden kis szegletét. Kényeztetni akartam, szóba jöhetett volna a csokis variáció is, hiszen semmi jónak az elrontója nem vagyok. Bár semmi kétségem nincs, hogy a csokoládé nélkül is tökéletesen édes. Éreztem, ahogyan nem csak a szemeimnek tetszik a teste, és a hozzá kapcsolt gondolataim.
- Minden rendben? - szakított ki selymes hangja a gondolataim közül
- De még mennyire. - feleltem féloldalas mosolyommal
Alsó ajkát beharapta, ahogyan végignézett a már csak egy bokszert takarta testemen. A vágy robbant bennem, és szinte fájdalmasan éreztem, amint csak a látványára már keményedni kezdek. Kicserzettül nincs tisztában azzal, hogy mennyire is kínoz. Mert kínoz. Hiába nem tudja mit tesz, de szinte ahogy már a közelemben van érzem, hogy akarom. Nem kell tennie semmit, elég ha egy kisebb gesztust tesz és már akarom. Eddig mindig több kellett. Általában szórakozóhelyeken szedtem össze az éjszakás kalandjaim résztvevőit, akik a táncparketten nyújtott csípőmozgásuk alapján ítéltem meg. Soha nem is kellett csalódnom, az igaz, de nekik akkor is jobban kellett dolgozniuk azon, hogy felkeltsék az érdeklődésem.
Még mindig nézett, és nem az arcom, nem a szemeimbe, hanem a felsőtestem, majd kicsit lejjebb, de azonnal vissza is kapta tekintetét, rózsaszín arccal, amikor észrevettem, hogy figyelem. Erőt vettem magamon, és mielőtt még valami kihívó kis dolgot tett volna, a fürdőbe vonultam. Visszanéztem az ajtóból rá, és mosolyogva tudatosult bennem, hogy a fenekem bámulta.
- Tetszik? - kérdeztem - Ha visszajövök közelebbről is szemügyre veheted.
Teljesen zavarba jött. Nevetve mentem be a fürdőbe, és álltam be a zuhany alá. Nem azért nevettem, mert hogy gáz, hanem mert aranyosnak, sőt vonzónak tartottam, hogy ennyire megbámult. Soha nem tudta tagadni, hogy vonzódik hozzám, de ezzel most még jobban alátámasztotta a sejtésem.
Ahogyan végeztem a hideg zuhannyal, ami sikeresen le is hűtött megmostam a fogaim, hajamat megráztam, és csak akkor tudatosult bennem, hogy nem hoztam magammal alsónadrágot. Ez engem egyáltalán nem zavart, hiszen nem szokásom az alváshoz viselni, de Thea-ra tekintettel kénytelen vagyok bezárni magam.
Törülközővel a csípőmön léptem ki, és lazán sétáltam el az ágy előtt. Szekrényből kivettem egy tiszta alsót. Ledobtam magamról az anyagot, és úgy húztam fel a bokszert. Háttal álltam még is éreztem a perzselő tekintetet magamon. Önelégült mosollyal fordultam meg.
- Mondtam, hogy láthatod. - jegyeztem meg, miközben lekapcsoltam a villanyt és befeküdtem mellé
- Szemét vagy. - mondta szórakozottan
- Csak szeretem, ha tetszem egy lánynak.
- Több millió lány epedezik érted. - nevetett fel
- De Ők nem ismernek. - simítottam végig arcán - Nem tudjak, hogy reggel milyen nyúzott, nyűgös vagyok. Csak azt látják, amit a média kialakított rólam. Imádom Őket, de nekem fontosabb vagy Te.
Mélyen néztem szemeibe amikor mondtam a szavakat. Láttam, ahogy zavarba jön, de nem felelt, csak némán figyelte az ajkaimat, amik megformálták a mondanivalóm. Alsó ajkába harapott, amivel újra elérte, hogy feszengve érezzem magam. Fölé hajoltam, míg kezemen megtámaszkodtam. Arcunk között minimális távolság volt. Gyengéden simogattam arcát, miközben fokozatosan közeledtem hozzá. Nem ellenkezett. Szemeit lehunyta, míg ajkai eltávolodtak egymástól. Apró puszit adtam, homlokára, orrára, arcára, álla vonalára, és végül tökéletes ajkaira. Kisebb puszikat egyre sűrűbben szórtam rá, és észrevettem, hogy egy csepp ellenérzés sincs benne. Egy utolsó puszit adtam, és már nem engedtem el többé. Finoman kóstoltam meg édes száját. Eleinte semmit nem tett, majd kis idő után végigsimított karomon, nyakamon egészen a tarkómra, ahol beletúrt a hajamba. Ajkaink tökéletesen mozogtak együtt. Kezemet oldalán pihentettem, amivel éppen nem támaszkodtam. Simogattam a puha bőrét a pólóm alatt, amit viselt. Kis idő elteltével Nyelvemmel végigsimítottam felső ajkán, majd fogaim közé vettem, és ismételtem megsimítottam. Azonnal engedélyt kaptam, és már nyelveink egybe is forrtak.
Pár perc után kicsit zilált állapotban váltunk el egymástól. Mélyen elvesztünk egymás tekintetében. Elmosolyodott halványan, kipirult arccal. Egy gyengéd puszit adtam duzzadt ajkaira, majd lefeküdtem vissza mellé, és magamhoz húztam. Szorosan karjaimba zártam, és boldogan aludtunk el egy ölelésben.

12 megjegyzés:

  1. hát mit ne mondjak, Lou is jókor tud időzíteni xDD

    ééééééééés..... WÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ *-* a végét nagyon imádom :33 végre ^^ ez már igazi volt :33 ♥♥♥

    VálaszTörlés
  2. Imádlak...... Írj minnél többet :D

    VálaszTörlés
  3. Imádom! :) Nagyon várom a kövit! :) <3

    VálaszTörlés
  4. Eddigi kedvenc részem <3 <3 Imádom <3 <3 Olyan cukik <3 a játékos rész végigröhögtem <3 <3 IMÁDOM <3

    VálaszTörlés
  5. Te atya világ *O* na erre már nem mondhatod azt, hogy csak egy kis puszi volt! Nem nem ..ez egy igazi nyelves csók volt! Imádtam ..elképesztő! Imádlak babym! ♥ Xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nem, nem is mondom,. ezt már nem tudnám kellően kimagyarázni. én is Téged! <3 xx

      Törlés
  6. IMÁDOM ♥ IMÁDOM ♥ IMÁDOM ♥ *-*

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.