2014. április 13., vasárnap

22.rész

Thea

Nappaliban vártam, hogy Gemma felébredjen és, hogy bocsánatot tudjak kérni az esti kirohanásom miatt. Telefonommal szórakoztam, a közösségi oldalakt bújtam, bár ne tettem volna. Trendek alakultak. Voltak akik igazán kedves üzenetet hagytak, de akadtak olyanok is, akik egyáltalán nem zavartatták magukat. Végül kiléptem mindenhonnan, s az előttem elhelyezkedő magazinokat lapoztam fel.
- Jó reggelt. - lépett be kicsit még álmosan Gem
- Neked is. - mosolyogtam rá kedvesen
- Jobban vagy? - ült le mellém 
- Ó, igen. - feleltem - Sajnálom, hogy magadra hagytalak. Ígérem, hogy elmegyünk együtt valahova, ahol garantáltan rendben lesz minden. 
- Felejtsd el. Jól elvoltunk Mark-al. Bár kicsit nyomult. - nevette el magát
- Igen, számomra is feltűnt. Neked barátod van egyébként, nem?
- De igen. Ezért is mondtam neki nemet. Barátnak rendben lenne, de igazából és szeretem Ash-t, és nem áll szándékomban elrontani a kapcsolatunkat.
- Ash?
- Ashton. - mosolygott - Srácok előzenekarjának, a 5 Seconds of Summer dobosa.
- Ó, igen. Még nem találkoztam velük, de már hallottam róluk, illetve a dalaikat is szeretem. - mosolyogtam rá - Megismerném.
- Lesz rá lehetőséged. Délután jön.
- Komolyan mondod? 
- Igen, és úgy tudom.
- Beszéltem Harry-vel. - mondtam egy kis csend után
- Az jó, igaz? Mondd, hogy nem vesztetek össze. 
- Igazság szerint este már itthon lesz. Délelőtt folyamán veszik fel az utolsó szólóját, aztán indul is haza. 
- Akkor négyesben töltjük az estét. - vigyorgott - Figyelj, nem főzünk valamit, mire megérkeznek? 
- Jó ötlet. És mit? 
- Összeszedem magam, aztán menjünk le a boltba. Ott vagy, addig kitaláljuk. 

****

Gemma-val nagy beszélgetés közepette kezdtük el készíteni a srácoknak szánt vacsorát. Halkan zene is szólt, ami feldobta a kedvünket. Énekeltünk is, bár ezt jobb, hogy senki nem hallotta. Egyikünk sem a hangjáról híres, ezt megállapítottunk.
- Mióta is vagytok együtt? - tört fel belőlem hirtelen a kérdés
- Fél éve, de hivatalosan csak egy - két hónapja. Mármint akkor lett nyilvánosságra hozva. - magyarázta
- Értem. 
- Tudod, meglepődtünk, amikor Harry elmondta, hogy komoly kapcsolatban van. Örültünk neki, s amikor megtudtuk, hogy egy mondjuk úgy, hétköznapi lány a barátnője, még jobban. Aztán megismertünk, és tényleg őszintén elfogadtunk, örültünk.
- Hát, köszönöm. - feleltem zavarodottan
Már a nappaliba filmeztünk, s beszélgettünk, amikor csengettek. Megállapítottunk, hogy a nap igen hamar elszaladt, de cseppet sem bántuk. Mind a ketten vártuk már a barátainkat.
- Szia. - hallottam meg egy számomra igen ismerős hangot
- Szia bébi. - ez biztosan Ashton lehet, állapítottam meg
Lekapcsoltam a tv-t, s erőt véve magamon indultam meg kifelé, ahol is Ash karjai között helyett kapott Gemma. Harry lepakolt, és amikor meglátott elmosolyodott. Viszonoztam, de valamiért nem volt annyira őszinte mégsem.
- Szia, Te biztosan Thea vagy. - mosolygott rám a srác - Ashton, Gemma barátja.
- Örülök, hogy megismerhettelek végre. Sokat hallottam rólad. - mosolyogtam, és két puszival köszöntünk egymásnak
Gem kézen fogta barátját, és a konyhába vonultak. Egyértelmű volt a szándéka, tökéletesen értettem. Harry pár lépéssel tüntette el közöttünk a minimális távolságot. Fejemet lehajtottam, hogy ne lássa zavarom. Vágytam arra, hogy karjai között lehessek, hogy csókoljon, vigyázzon rám, de még sem tettem. Ott álltam, mint egy fadarab. Pillanatokon belül megéreztem csípőmön a kezeit, ezzel magához vonva testem. Mellkasára hajtottam a fejem, Ő pedig szorosan ölelt, s hajamba csókolt.
- Édes. - szólalt meg gyengéd hangon - Nézz rám, kérlek.
Eleget tettem kérésének. Szemeiben gyötrelmet, és alvás hiányt lehetett felfedezni. Egyik kezét elvette csípőmről, és lassan arcomra helyezte. Végigsimított rajta, mire szemeim automatikusan lecsukódtak. Érezni kezdtem közelségét. Felnéztem rá, és már vészesen közel volt. Elfordultam, így arcomat ajándékozta meg egy rövid puszival.
- Haragszol rám. - suttogta, hogyan homlokát enyémnek döntötte
- Mit vártál? Hazajössz, és minden rendben lesz? - tettem fel a kérdést nyugodtan
- Hát, reménykedtem benne, hogy hiszel nekem.
- Megbeszéljük vacsora után. - néztem szemeibe - Gemma-val főztünk. Együnk aztán, majd kettesben megbeszéljük. - pipiskedtem fel hozzá, és egy puszit adtam neki
Megfogta a kezem, és már húzott is a konyha felé. Gem és Ash már az asztalnál ültek. Gemma egyből kezeinkre nézett, és egy biztató mosolyt villantott.
- Ehetünk? Éhen halok. - szólalt meg Gem
- Persze. - nevettem fel
- Gem, mindig éhes vagy. - jegyezte meg Harry, miközben elfoglaltuk helyünket
- Hogy telt a csajos este? - kérdezte Ash
- Remekül. - mosolygott rá barátnője - Megismerkedtem Mark-al, aki Thea-nak dolgozik. Ő fog fotózni engem.
- Már ennyire előrehaladott a dolog? - kérdezte Harry
- Igen. Gem tökéletes modell, ezt bent az ügynökségnél is megmondták. - válaszoltam
- Mikor láthatom az üzletet, és a ruhákat?
- Mióta érdekelnek? - néztem rá értetlenül
- Mióta a barátnőmé a vállalkozás.
- Majd ha készen lesznek a képeim, akkor láthatjátok. - adta meg barátnőm a választ
Vacsora után Gem-el elmosogattunk. Közben én inkább visszavonultam a gondolataimban. Harry és köztem végig kézen fogható volt a feszültség. Tudtam, hogy ezt a másik páros is tökéletesen észrevette. Senki mást nem szerettem volna bele vonni a dologba, bár Gem már így is tudja, és kétlem, hogy Ashton előtt titkolózna. Belegondolva egy család vagyunk, ha mondhatok ilyet, természetes, ha tudják.
Már az utolsó tányért törölgettem, Gemma pedig végzett, amikor két kezet éreztem meg magam körül. Gem csak kivette a kezeim körül a tárgyat, és mosolyogva tette el.
- Jó éjszakát. - ezzel magunkra is hagyott minket
- Neked is. - felelte öccse, de tekintetét le se vette rólam - Menjünk fel.- suttogta
Kézen fogott, leoltotta a villanyt, és egyenesen a lépcsőhöz húzott. Lassan küzdöttünk meg a lépcsőfokokkal. Kitárta előttem szobája ajtaját, előre engedett, majd belépett mögöttem, s bezárta az ajtót. Leültem az ágyra, vártam, hogy csatlakozzon hozzám. Meglepetésemre elém guggolt, felnézett rám, hajamat fülem mögé tűrte. Érintéseibe beleremegtem, pedig semmi olyat nem tett. Tekintetét kerültem, amennyire csak tudtam. Közeledni kezdett, s újra megtettem azt, amit már odalent. Elfordultam.
- Megtagadod Tőlem a csókod? - nézett rám döbbenten
- Sajnálom. Nem tudlak addig megcsókolni, még ki nem derül, hogy nem te vagy azon a képen. - feleltem halkan
Felállt, táskájához ment, amiből kivette a laptopját. Leült mellém, és bekapcsolta a gépet. Amint betöltött sietve kereste meg azt a cikket, a képpel együtt.
- Nézd meg, kérlek. Láss, ne csak nézz. - fordította felém - Hasonlít, de nem én vagyok. Megesküszöm neked bármire.
Kérésének eleget tettem. Pár percig elmerengtem a képen, de még mindig fájdalmat éreztem, ahogyan belegondoltam abba a csókba. Arra, ahogyan engem szokott megcsókolni, de azon a képen még is már ajkaira tapadt. Igyekeztem erősnek maradni. Tudom, hogy a sírás nem szégyen, még is visszatartottam. Nem állt szándékomba kimutatni felé, hogy mennyire is tönkretesz ez a dolog.
- Tudnod kell valamit. - néztem rá félve
- Ugye semmi őrültséget nem csináltál?
- Reggel felhívtam Kendall-t. - nyögtem ki
- Hogy mit csináltál? - kérdezte nevetve - Ezt komolyan mondod?
- Igen, teljesen komolyan. Muszáj volt hallanom Tőle is a dolgot.
- És mondott valamit?
- Azon kívül, hogy piszkálódott volna, semmit nem értem el. Ugyan úgy, csak a Te szavaid vannak.
- Képes voltál felhívni miattam azt a személyt, akit ki nem állhatsz. - simított végig az arcomon, amin halványan elmosolyodtam - Hiszel nekem? - nézett rám kérdően
- Próbálok. Igyekszem azon lenni, hogy ne tegyük tönkre a kapcsolatunkat. Fontos vagy nekem. - vallottam be
- Oh, Kicsim. - tette le a gépét, és az ölébe húzott
Derekamat egyik kezével ölelte át, míg másik keze arcomon pihent. Szinte csak centiméterek voltak közöttünk. Kérdően nézett rám. Tekintete ajkaim és szemeim között vándoroltak. Alsó ajkamat beszívtam, aminek hatására szemei vágytól kezdtek csillogni. Óvatosan kezdett el felém közeledni, de én újra megtettem azt, ami mind a kettőnknek rosszul esett.
- Meddig fogsz még elutasítani? - kérdezte fájdalommal teli hangon
- Sajnálom, de megbántottál. - mondtam őszintén - Nem gondoltam volna, hogy valaha is ennyire képes leszel ártani nekem. Először sírtam miattad.
- Annyira sajnálom. Komolyan mondom. - nézett őszintén, mélyrehatóan szemeimbe
Halvány mosolyra húztam ajkaim, majd kimásztam öléből, és a fürdőbe siettem. Gyorsan a forró víz alá álltam, és igyekeztem a bánatot lemosni magamból. Vagy fél órán át áztattam magam, végül kiszálltam a kabinból, s sietve megtörülköztem. Felvettem a pizsamám, és már vissza is tértem hozzá a hálóba.

Harry

Fájt, de tudatában voltam annak, hogy számára mennyire is nagyobb a fájdalom. Még, ha nem is követtem el semmit. Jelen helyzetben semmi más nem érdekelt csupán csak, hogy megtudjuk beszélni normálisan a dolgokat, és egymás mellett maradjunk. Fogalmam sincs, hogyan élném túl, ha elhagyna. Teljesen elvarázsolt minden téren. Imádom a tapasztalatlanságát, a pimaszságát és a mosolyát. Mindent ami hozzá tartozott.
Ahogyan visszasétált hozzám a szobámba, nagy szemekkel figyeltem minden egyes léptét még nem elért az ágyhoz. Teljesen mini csipkés francia bugyija kiemelte formás fenekét, ahogyan feszes combjait, hosszú lábait. Vissza kellett fognom magam, hogy nem vonjam magamhoz, és csókoljam meg, vagy akár menjek tovább. Erősnek kellett maradnom, hiszen csak úgy kaphatom vissza teljes lényében.
Mellei tökéletesek voltak abban a szűk trikóban ami felsőtestéhez feszült. Nagyot nyeltem, ahogyan végigszántottam tekintetemmel minden egyes milliméterét. Kívántam. Fájdalmasan akartam már Őt, de tiszteletben tartottam minden kérését.
Fájdalmas sóhajjal álltam fel az ágyról, amint a takaró alá bújt. Az a tudat, hogy itt lesz, amikor kijövök a fürdőből megnyugtatott. Egy pillanatig féltem, hogy talán egy vendégszobát választ helyette, de nem. Nem menekült el előlem, és ezt pozitívumnak vettem.
Amint sikerült lenyugtatnom magam a víz hatására, törülközőt tekertem csípőm köré. Fogaimat megmostam, és akkor tudatosult bennem, hogy nem hoztam magammal bokszert. Engem ezt cseppet sem zavart, így könnyedén oltottam le a villanyt, és mentem vissza a hálóba. Már csak az éjjeliszekrényen helyet kapó kislámpa világította meg a teret. Szemhéjait azonnal lehunyta, amikor találkozott a tekintetünk. Mosolyogva mentem a komódhoz, s vettem ki belőle egy alsót. Megszabadítottam magam a fehér anyagtól, majd felhúztam lábaimon keresztül a bokszerem.
Ahogyan bemásztam mellé, egyből láttam piruló arcát, és ez bizonyosságot adott arról, hogy látta a kis jelenetem. Leoltottam a fényforrást, és visszadőltem mellé. Bátortalanul öleltem át derekát, de Ő egyből másik oldalára fordult, kicsit közelebb az ágy széléhez.
Ekkor tudatosult bennem, hogy részben haragszik, részben talán szeret. Hátat fordítottam neki, és keservesen hunytam le szemhéjaim, hogy mielőbb aludjak, s hamar egy új napra ébredjek.

PS.: Szomorúan tudatosult bennem, hogy az előző részhez alig érkezett megjegyzés. Hát köszönöm. Fogalmam sincs, hogy miért is hozom hamarabb nektek a részt, de igazság szerint már nem is érdekel. Magamnak írok már... Ez egy rövidebb rész lett..így alakul. Csók.xx

22 megjegyzés:

  1. Nagyon, nagyon jó lett:) imádom az írásaidat:))

    VálaszTörlés
  2. Szupi lett ez a rész is:) nagyon ügyes vagy, csak így tovább:)

    VálaszTörlés
  3. Szegény Harry.. :( most úgy odamennék és megölelném...remélem hamarosan megbocsát neki Thea :) Nagyon várom a következőt! :) Ügyes vagy :)

    VálaszTörlés
  4. Ahhhhhw... szomorú vagyok, ez gonoszság. Legalább lenne köztük valami, bár remélem Thea hamar beadja a derekát. És ne foglalkozz azokkal akik nem kommentelnek, azokkal tőrődj akik írnak, és szeretik a blogod. Imádom mindegyik írásod, és nagyon tehetséges vagy mert van egy pár történeted, és még sem összefüggő, szóval megtudod különbözetni a szezont a fazonnal. :))♥ nagyon jók, és mindegyik imádnivaló és fordulatos. Csak íggy tovább ♥

    VálaszTörlés
  5. Nagyon jó lett! Siess a kövivel!

    VálaszTörlés
  6. jo lett ez a rész is csak ugy minta többi :) én már várom azt is hogy thea megbocsásson Harrynek de főleg azt hogy Thea beadja a derekát és lefeküdjenek :) tudom kicsit perverz de az ugy gondolom hogy egy nagyon boldogsággal teli rész lenne :)) ügyes vagy nagyon :) siess a kövivel :*

    VálaszTörlés
  7. Hali! Itt egy új olvasó! Nagyon imádom a blogod! ;)
    Tetszik az alapstori valamint, az is ahogy kifejted. Izgatottan várom a folytatást, hogy végre megtörjön a jég ;)
    Puszi: Road

    VálaszTörlés
  8. Szegénykéém :( Mondjuk valamilyen szinten megértem Thea-t :) De akkor is:( Remélem hamar kibékülnek a kis tubicáim:* Egyem a húsukat:) Ami a részt illeti IMÁDOM szokás szerint:) Gratulálok!:)

    VálaszTörlés
  9. *-* annyira jól írsz! Nagyon szeretem! Remélem hamar hozod a kövit :)) <3

    VálaszTörlés
  10. aaaaaaaaaawh olyan kis aranyosak még így is, hogy össze vannak veszve :3 várom mi fog ebből kisülni.. :) xx ♥

    VálaszTörlés
  11. Miért sajnáltatod magad??Az elején még azt irtad hogy legfőképpen magadnak írod akkor most mi a faszért zavar ha csak 2-3 komi jött?Nem értem ember...Ez annyira szánalmas ! ""JAJ MÁR SENKIT SE ÉRDEKEL AKKOR MINDJÁRT ABBA IS HAGYOM .jAAAJ!"""Most komolyan azt várod hogy minden részhez 30000 komi jöjjön?És most meg majd ehhez a poszthoz jön 15 komi abbol 14 névtelen és ugyan az az ember... : DDmikor ez is egy olyan "tucat/sablon" blog.Már nem azért de 1.000.000 ilyen / vagy hasonló blog van.Túl nagyra vagy magaddal pedig a story eléggé uncsi semmi élet nincs benne és minden blogodba /legalábbis amiit én olvastam-1-2 részt/ ugyan az van!
    "Jó reggelt!"
    "Neked is!" /SABBBBBBBLON/
    "JAJ AKKOR MENJÜNK EL VALAHOVA...HUMM OKÉ!"
    "ÓÓ.A VÁLTOZATOSSÁG KEDVÉÉRT VALAMI TÓHOZ VAGY SZÁLODÁBA MENNEK AHOL BUMM SEX! ÉS UTÁNA JUJ DE JÓ KIS TÖKÉLETES ÉLETÜK VAN AZTÁN BUMMM -NAGYON VÁRATLANUL- TÖRTÉNIK VALAMI ROSSZ.MONDJUK EGY BALESET VAGY HARRY FÉLRE LÉP..../ sablon drága :ss
    SZÁLJ MÁR LE A MAGAS LÓ RÓL LÁCCI MERT SOK SOKKKAL ISMÉTLEM SOKKAL EREDETIBB ÉS JOBBAN MEGÍRT TÖRTÉNET IS VAN!!És már nem azárt de ha 10 olvasóm lenne és ha csak minden részhez 2 komit is kapnék én akkor is jól és időbe megírnám mert ameddig érdekel valakit -nem számít mennyit- addig van értelme folytatni ; )

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Miért vagy/vagytok ennyire rossz indulatúak? Személy szerint én csak azokhoz írok véleményt ami tetszik. Persze van építő kritika, de ez övön aluli, ahogy te fogalmaztál.
      A másik meg ez, hogy sablon. Talán van egy tucat ilyen blog, de mindegyik más egy kicsit. Minden attól függ aki megírja.Ha Harry nem lépne félre és boldogan élnének még meg nem halnak , abban mi lenne az izgalmas? De, ha meg egy olyan dolgot ír bele, ami teljen mértékben abszurd, akkor az a baj, hogy mekkora hülyeség. Azt mondod, hogy sablon. Miért ? Azért, mert történik benne valami? És könyörgöm nehogy már egy köszönésen kiakadj! Reggel lemész a családodhoz, vagy reggel a barátod ott fekszik melletted , te nem köszönsz neki?
      Ez már csak arra megy ki, hogy megbántsd a másikat. Csak tudnám ez miért jó érzés neked!
      Viszont tudok egy nagyon jó megoldást a számodra : NE OLVASD EL! Senki nem kényszerít arra, hogy elolvass egy ilyen sablonos történetet. Oh és akkor nyugodtan olvasd a sokkal, de sokkal eredetibb történeteidet. Amikben nincs megcsalás gondolom, sem veszekedés, sem szex vagy túlfűtött érzelmek. Bizonyára azok sokkal érdekesebbek.
      De, hogy ha már ilyen nagy a szád akkor mutasd meg kérlek mindenkinek( ne csak "nákolj" ), hogy hogyan kell megírni egy izgalmakkal teli , nem unalmas és főképp nem sablonos történetet. Szívesen elolvasnám.... de komolyan érdekelne! Küld majd el kérlek!
      Szóval ennyit rólad! Sok Puszi!
      Xx

      Törlés
    2. "Kedves" NÉVTELEN nyomorék!
      Nem merült fel benned, hogy te sokkal szánalmasabb vagy, mint az, ha valakinek rosszul esik, ha nem szólnak hozzá a blogához? Mert akkor fel kell világosítsalak, hogy egy utolsó világi rohadék vagy és még szépen fogalmaztam! Tartok neked egy kis előadást, habár kétlem, hogy megfogod érteni azzal a csöppnyi kis eszeddel is, de azért megpróbálom! Ha az ember blogot vezet és hosszú órákat dolgozik egy-egy részen, akkor igenis elvárja (elvárhatja) azt, hogy az ember kifejti a véleményét. Legyen az negatív vagy pozitív. Csak tudod minden annyival könnyebb lenne, ha nem dobálóznál olyan szavakkal amiknek nem is érted az értelmét... :|
      Az meg, hogy ez egy sablon blog lenne... megmondanád nekem, hogy miért az? Ja, bocs, mert szerinted, ha valaki azt írja le, hogy "Jó reggelt!" akkor az már az... csak úgy kérdezem, te hogy szoktál köszönni? Vagy netán ez már megüti az értelmi szinted? A legnagyobb valószínűséggel így lehet. Az, hogy ne lenne eredeti a történet, ha még nem tűnt fel, mert túl hülye vagy hozzá ez először Alexa fejéből pattant ki és ezután kezdték mások is hasonlóra formázni a blogukat, valamint a jól megírtságról. Nekem teljesen kereknek - jól megtervezettnek, csak, hogy értsd - tűnnek a dolgok, de szólj, ha neked nem gömb alakú a föld... és csak úgy halkan megsúgom, hogy Thea és Harry még nem voltak együtt, szóval ez a bumm szex dolog nem jött be! Te elolvastál 1-2 részt, és arra mondod azt, hogy ez egy tucat blog. Megmondom neked az igazat, én talán egy hasonlóval találkoztam, de az volt erről másolva és nem fordítva! Ember - hogy használjam a te szólásod - gondolkozzál már! Tudom, már megtárgyaltuk, hogy nem tudsz stb. de azért erőltesd már meg magad, hogy nem akarsz egy jó írót a föld alá süllyeszteni! Mert ez nem mástól szól, miért kell neked őt fikáznod? Mert gondolom, neked olyan kurva jól esne, ha a te lelkedbe taposnának bele. Remélem az életed során belefognak!
      "eléggé uncsi semmi élet nincs benne és minden blogodba /legalábbis amiit én olvastam-1-2 részt/ ugyan az van!"
      What the fuck? Ember, a blogai mind különbözőek. Abból csak ez az egy fanfiction. Ha neked az, hogy itt Harry híres a Laters-ben és a Prissioner-ben nem az, ugyanaz akkor valami nem oké veled - eddig is tudtam. Egyre jobban kezdek meggyőződni afelől, hogy nem vagy teljesen épp elméjű.
      A sztori igenis tele van élettel, te meg inkább húzzál vissza anyukádba és, ha valami nem tetszik akkor inkább tartsd meg magadnak!
      Remélem elégedett vagy drága ;)

      Törlés
  12. Szia, ne törődj azzal a névtelen emberrel mert nagyon nincs igaza! Egyáltanán nem tucatblog, hidd el nekem ez az egyik kedvenc blogom. :)) és tudom hogy nem kommentelek sokat, sosem tudok mást mondani annál, hogy " nagyon jó volt a rész, gyorsan hozd a kövit :DNa mindegy tényleg csak így tovább, imádom a történeted, és szerintem nagyon eredeti :))

    VálaszTörlés
  13. Szia, én régóta olvasom a blogod, csak mivel kolis vagyok,így nem igazán van lehetőségem arra, hogy túl sokat netezzek(imádom a kolis netet -.-"), örülök, ha tudok valamit olvasni, vagy egyáltalán betölteni, na mindegy, nem ezért fordultam eme "drasztikus" lépésemhez, hogy kritikát írok neked, hogy arról írjak, milyen minimális jelet lehet fogni, hanem mert már ideje volt és a kezdő lökést Ashton adta meg. Imádom a 5SOS-t, és tudom, hogy nem sokan ismerik itt Magyarországon ezt a bandát, de én amióta rájuk találtam,imádom őket. És amikor ebben a fejezetben olvastam Ashtonról, hát csak úgy vigyorogtam :D Remélem, az elkövetkezendőkben is fogunk néhány szót olvasni róla...
    Ami a "névtelen barátunkat" illeti, szeretnék feltenni neked egy-két kérdést: Amikor ezt a nem túl hosszú, helyesírással teli, véleménynek nem nevezhető akármit megfogalmaztad a kis buksidban nem éreztél a szívedben egy kis szúrást? A fejedben valami lüktető, alább nem hagyó dübörgést? Csak néhány példa ami akár felléphet az elmédben: késztetést arra, hogy villával egyél húslevest, ceruzával mossál fogat avagy a sült krumplit sóska mártással enni? Mert akkor "barátom", azt kell hogy mondjam, te súlyos eset vagy és mielőbbi segítségre van szükséged. Ugyanis, te, nem tudod megkülönböztetni a jó és rossz dolgokat. Mert ahogy az előttem szóló Renee Colonial is mondta, te nem vagy 100-as.Sok sikert kívánok a gyógyuláshoz;)
    Alexa, neked pedig kitartást, hisz aki valamiben jó, annak mindig lesznek rossz akarói, hisz valamilyen úton feltűnést kell keltenie azért, hogy észrevedd őt és tudd, hogy egyébként ő is olvassa a blogod(bár az előttem szólók után, már nem biztos, hogy lesz kedve feljönni ide, amit meg is értek, hisz nincs mit keresnie itt, mivel vannak sokkal jobb blogok is a számára, keresse azokat) és talán tetszett is neki,csak mivel ő minden valószínűség szerint nem tud ilyet alkotni, ezért próbálja másokban keresni a hibát. Szóval, ha még egyszer kapsz egy ilyen jellegű kommentet, akkor csak legyél büszke magadra, hisz elérted azt, hogy valaki valószínűleg annyira kiemelkedőnek gondolta a munkádat, hogy -bár alpári paraszt nyelven, de- olyan sok sületlenséget hordott össze,hogy még egy jó pillanatot is szerzett neked, amikor csak szimplán kinevetheted. Hisz mást nem igazán érdemes kezdeni vele (max. dilidokihoz küldeni :)) Szóval emiatt ne fordulj magadba, hanem mutasd meg, hogy ez semmi volt ahhoz képest, hányan írtak neked jót!
    Hűha, egy kicsit hosszúra sikeredtem, nem volt direkt, tényleg, szóval, inkább abbahagyom, csak az a baj, ha rám jön a szófosás, akkor alig bírom befejezni,de most tényleg itt az ideje. Remélem, nemsokára olvashatom a következő fejezetet!
    Puszil, Niki :))

    VálaszTörlés
  14. Szerintem jo resz volt, gyorsan kovit *.*

    VálaszTörlés
  15. Egy kis meglepetés vár nálam! :)
    http://szeressvagyhagyj.blogspot.hu/2014/04/award-2.html?m=0

    VálaszTörlés
  16. Imádom a blogod :) Imádom az irásodat.. és ezt a részt is nagyon imádom :) De remélem azért hamarosan megbocsájt majd Thea Harrynek :$

    VálaszTörlés
  17. Kedves Alexa! Imádom a blogod, ahogy írsz, tényleg fantasztikus! Csak gratulálni tudok! A komik miatt pedig ne légy elkeseredve, manapság legtöbb ember lusta komizni, de attól függetlenül tudd, hogy igenis olvassák.;) További sok sikert! ♥ :) xxAnnie

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.