2014. május 3., szombat

26.rész

Harry

Előre tudtam, hogy ez a napom kész rohanás lesz. Már le volt szervezve a stúdiózás, és egy magán koncert is. Rettentően feszültem ébredtem, s örültem, hogy aznap reggel nem ébredt mellettem, mert biztosan komoly összeveszés lett volna az eredménye. Méghozzá egy semmiség miatt. 
Reggel berohantam egy starbucksba, és onnan szintén siettem tovább a stúdióba. Srácok már ott voltak, így ahogy oda értem, már kezdtük is a felvételeket. Zayn, Louis majd Liam szólója után következtem én. Beálltam a kis helységbe, és már fel is csendültek a dallamok. Azonnal el s kezdtem komolyan végrehajtani a feladatot. 
Már mind az öten benn álltunk, és a közös részeket vettük fel, amikor is az üvegfalon keresztül megpillantottam csodás barátnőm. Mosolyogva ült le, és hallgatta ahogyan éneklünk. Paul szünetet hirdetett, így szinte feltépve az ajtót igyekeztem karjaim közé kapni Thea-t. 
- Szia, Édes. - öleltem magamhoz kicsiny testét 
- Én is örülök neked, de összenyomsz. - nevetett 
- Hiányoztál. Sajnálom. - csókoltam meg röviden
Mindegyik srác üdvözölte, majd pár szót váltottunk, és már folytatódott is a munka. Végig őt figyeltem, és néha egy -egy kacsintást intéztem felé. Ő csak pirulva figyelte a mozdulataim, míg a srácok csak szem forgatva figyelték a jeleneteinket.

****

Amint végeztünk kézen fogtam Thea-t, és már indultunk is egy kis étterembe egy késői ebédre. Odafelé mindenről fecsegett, én pedig mosolyogva hallgattam, ittam szavait. Nagy részét szinte nem is értettem, de mit sem törődve ezzel bólogattam, s válaszolgattam.
- Mit tervezel a szülinapodra? - kérdezte váratlan
- Semmit nem terveztem. - feleltem egyszerűen
- Oh, ez hogy lehet? Hihetetlen, hogy Harry Styles nem megy el egyetlen buliba se leinni magát.
- Tudod, megkomolyodtam.
- Hát persze, édesem. - nyomott puszit arcomra
Ebéd hamar eltelt, és már azon kaptam magam, hogy a koncert helyszíne felé tartunk. Thea izgatottan várta, hiszen még egy koncertünkön nem volt. Persze, ez is csak egy kisebb, akusztikus műsor lesz, de reméltem, hogy tetszeni fog neki.
Szerencsére így is lett. Végig figyelte árgus szemekkel, mosolygós ajkakkal az előadást. Velünk énekelte a dalokat, ami meglepett, de nagyon örültem neki.
- Gratulálok. - férkőzött karjaim közé, és egy kissé hosszabb csókot adott
- Köszönöm, bébi. - mosolyogtam le rá
- Este ünneplünk?
- Mit is? - néztem rá értetlenül
- Hogy túl vagyok ez első koncertemen.
- Terveid vannak?
- Vacsora, egy étteremben jól hangzik. - fűzte nyakam köré kezeit
- Neked bármit. - csókoltam meg ismételten, majd az öltözőbe húztam

Thea

Otthon nagy nehezen rávettem, hogy elegánsan öltözzön fel. Kezébe adtam egy fehér inget, fekete nadrággal, és zakóval. Szerencsémre nem tiltakozott. Én a fürdőbe vonultam, s gyors zuhany után, a sminkem, majd hajam elkészítésével voltam elfoglalva. Amint készen lettem, leakasztottam az ajtó fogasáról ruhámat, és felvettem. Fújtam magamra a parfümömből és már ki is mentem a hálóba, ahol is Harry már várt rám.
- Huu, ne mondd, hogy csak a koncertet ünnepeljük. - mért végig - Csodás vagy, Édes. - csókolt meg szűziesen
- Köszönöm. - mosolyogtam el pirultan - Te sem panaszkodhatsz.
- Jó a stylistom. - kacsintott
- Induljunk. - ragadtam kézen
Taxit hívtam, amin meg is lepődött. Annyival indokoltam tettem, hogy szeretnék koccintani vele, és így biztonságosabb a dolog. Elfogadta, szerencsémre nem kérdezősködött. Bediktáltam a címet, és arcán értetlenséget véltem felfedezni, de nem kérdezett végül. Egyszerűen zárta le a dolgot. Összekulcsolt kezeinket szájához emelte, s kézfejemen apró puszit hagyott. Bő fél óra után megérkeztünk a helyszínre. Kezdtem izgulni, hogy még is mi lesz a reakciója, de próbáltam a legjobbat feltételezni.
- Mehetünk? - kérdeztem már a taxi mellett állva
- Te vagy a szervező. - mosolygott rám édesen
Ujjainkat egybe fonta, s elindultunk a bejárat felé. Ajtót nyitott, én léptem be előbb, majd követett. Meglepetten állt az ajtóba, miközben köszöntötték a barátai, családja. Elsőként Anne, Robin és Gemma jött oda. Őket sorban követték a srácok, míg végül mindenki el nem mondta jókívánságait neki. Hatalmas mosollyal az arcán fordult felém, s ölelt magához.
- Köszönöm. - nézett mélyen szemeimbe, s szűziesen megcsókolt - Szeretlek.
- Boldog Születésnapot. - bújtam hozzá
Kézen fogva vezetett beljebb. A párpultról elemelt két pohár pezsgőt, egyet felém nyújtott, amit el is fogadtam. Srácokkal, és a barátnőikkel koccintottunk, majd beszélgetni kezdett a vendégekkel. Voltak akik már táncoltak, így boldogan tudatosult bennem, hogy mindenki remekül érzi magát.
Kis idő után a lányokkal félre vonultunk a lányokkal. Magunkhoz vettünk még egy - egy pohár pezsgőt, miközben leültünk a pulthoz.
- Remekül összehoztad. - jegyezte meg Danielle
- Igen, valóban jó lett. Fogalmam sem volt, hogy mi is fog itt várni, de tetszik. - ismertem el - De minden Eleanor érdeme. Ő segített. Köszönöm.
- Ugyan már.
- Lányok, Ő mit keres itt? - biccentett Perrie a terem végébe
- Ki hívta meg? - kérdezte egyből Danielle
- Biztos lehetsz, abban, hogy nem én. - feleltem
- Fogalmam sincs, hogy honnan tudta meg a bulit. - mondta El
- Lényegtelen. - vontam vállat
- Biztos vagy benne? - néztek rám
- Már is Harry-t bámulja, és őszinte leszek veled. Öt perc múlva már ott fog bájologni. - jegyezte meg Perrie
- Bízom Hazza-ban. - győztem meg Őket
Tovább beszélgettünk, teljesen megfeledkeztem Kendall jelenlétéről. Megittunk még pár pohár italt, felhőtlen kedvel nevetgéltünk, míg barátaink hasonlóan tettek a saját társaságukban. Lehajtottam pár tequilát, egyáltalán nem állt szándékomban leinni magam, még is minimálisan sikerült. Fejem már lüktetett, de kedvem még ez sem vette el.
Kifelé fordultunk a bárszékekkel, s a táncoló párosokat néztük. Szemeimmel barátomat kerestem, akit nem láttam már jó ideje. Pár perc figyelmes keresgélés után egy asztalnál láttam meg. Louis-al, Liam-el és Kendall-el ült ott.

Harry

Mióta megérkeztünk feszültnek éreztem magam. Thea egyből a lányokkal odébb állt, én pedig mindenkinek a gratulációját illedelmesen fogadtam. Srácokkal beszélgettünk, amikor Kendall jelent meg. Biztos voltam abban, hogy a meghívottak listáján nincs rajta. Leült hozzánk az asztalhoz, s fecsegni kezdett. Minden féléről beszélt, ami számomra teljesen új volt, még is hidegen hagyott. Egyáltalán nem foglalkoztatott.
Louis és Liam velünk szembe voltak, és csak néha bólintottak, vagy értelmetlen dolgokra rákérdeztek, mire a lány lelkesen kezdett el magyarázni.
Tekintetemmel barátnőmet kerestem, de sehol sem találtam. Visszafordultam a mellettem helyet foglaló lány felé, s akkor egy könnyed test érkezett meg ölembe. Egyből felnéztem és Thea gyönyörű szemeivel találkoztam.
- Szia Édes. - mosolyogtam fel rá
- Szia bébi. - hangján hallatszott, hogy már többet ivott a saját megszokott mennyiségénél
Nyakam köré fonta vékony karjait, s ajkait enyéimre tapasztotta. Tudtam, hogy ez Kendall felé is egy célzása volt, de nem érdekelt. Elmélyítettem a mámoros kínzást. Nyelvemmel tisztán éreztem a tequila ízét az Ő szájában. Hajamba túrt, mire szájába nyögtem.
- Hiányoztál. - motyogta ajkaimra
- Táncolsz velem?
- Hogy is utasíthatnám vissza a szülinapost? - mosolygott le rám
Felpattant az ölemből. Srácok csak nevettek a jeleneten, míg Kendall hitetlenkedve, bosszúsan meredt barátnőmre. Felálltam, egybefontam ujjaim, s a táncolók közé vezettem. Szembe állt velem, felnézett szemeimbe, s nyakam köré fonta karjait.
- Szép műsor volt Thea. - mosolyogtam ajkaira
- Az enyém vagy. - jelentette ki határozottan
Azonnal ajkai után kaptam, és forró, szenvedélyes csókba invitáltam. Nem szégyenlősködött. Csípőjét erőteljesen nekem nyomta, miközben nyelvét enyémhez párosította. Szorosan fogtam csípőjét, mellyel még közelebb húztam saját testemhez, ami már teljesen kikészült Tőle. Számba nyögött, s elszakadt tőlem. Hátat fordított nekem, és ezzel teljesen megpecsételte sorsom. Feneke már igen merev férfiasságomhoz nyomódott. Kezét felvezette tarkómhoz, s hajamat kezdte húzni. Másik keze, a csípőjén elhelyezkedő ujjaimmal fonódott egybe. Vállamra hajtotta fejét. Ajkaink súrolták a másikét. Nem csókolt meg, nyelvét finoman húzta végig alsó ajkamon, ezzel kikészítve minden megmaradt türelmem. Teljesen magamhoz húztam, szájába halt el erőteljes nyögésem, de mielőtt megcsókolhattam volna eltávolodott tőlem. Kicsivel előttem szembe állt velem, szemhéjait lehunyta, s csípőjét kezdte el mozgatni.
Nagyot nyeltem, ahogyan csodáltam barátnőmet. Szoknyája követte minden mozdulatát. Csípőjét tekergette, a zene ütemére mozgatta, ezzel teljesen megbolondítva engem. Fájdalmasan éreztem már magam. Annyira ártatlan volt, még is pontosan tudta, hogy mit is tesz velem.
Egyre tovább csak álltam, s figyeltem, míg nem arra lettem figyelmes, hogy egyensúlyát veszti. Sietve kaptam el derekánál, és magamhoz húztam. Felkuncogott.
- Jobb lesz, ha haza megyünk, eleget ittál. - csókoltam arcon, s asztalunkhoz vezettem
- Ugyan már, a szülinapod van bébi. - mászott az ölembe - Élvezd.
- Harry, szerintem hallgass rá. - kacsintott Louis, míg barátnője felkaron ütötte
- Használd ki, ez a Te estéd. - harapta be alsó ajkát Thea
Rá mosolyogtam. Felcsendült egy dal, és mint aki fejét vesztette állt fel. Cipőitől megszabadult, elkapta a lányokat, és már a táncparkett közepén táncoltak.
- Hol rejtegetted eddig? - kérdezte Zayn
- Soha nem láttam még ennyire felszabadultnak. - mondta Liam
- Fogalmam sincs mi történt vele. - vallottam be - Annyi biztos, hogy alkoholt máskor ekkora mennyiségben nem kap.
- Ugyan már, csak jól érzi magát. - kelt védelmére Niall
Testem egyáltalán nem akart lenyugodni. Végig Őt csodáltam. Nevetgélt a lányokkal, s felszabadultan táncolt. Felálltam, s a pulthoz mentem. Kikértem egy whisky-t. Leültem, s megfordultam, onnan figyeltem a még mindig vonagló barátnőmet. Lehúztam az italom, amely végigégette torkom.
- Ohh, magadra hagyott a drága Thea? - jelent meg Kendall
- Csak a barátnőivel táncol. - feleltem, amikor leült mellém
- Nem érdemel meg.
- Miért, Te megérdemelnél? - néztem rá
- Ugyan már, ne így fogd fel. - mosolyodott el - Gyere táncolni.
Ellenkezni sem tudtam. Mire észbe kaptam már a táncparketten álltam, Ő pedig szorosan hozzám bújva táncolt. Csípője hozzám simult, kezeimet rá tette. Thea-ra vezettem tekintetem, aki engem figyelt, de nem jött oda. Tovább táncolt, s arra lettem figyelmes kis idő után, hogy Ő is talált magának egy partnert. Egyáltalán nem koncentráltam Kendall-ra, csak is barátnőm mozdulatait figyeltem.
Formás feneke a srác ágyékához simult. Feljebb vezettem figyelmem, és egyből felismertem. Luke. Szívem szerint oda mentem volna, és elrángattam volna Thea-t, de tisztában voltam azzal, hogy én kezdtem Kendall-al az egészet.
Jó pár dalt táncoltunk át. Az előttem vonagló lányt ott hagytam, s barátnőmhöz siettem. Kezét megfogtam, az asztalhoz húztam. Felkaptam cipőjét, majd kihúztam a helyről. Már javában kora reggel volt, és már csak igazán szűk baráti kör volt a helyszínen. Taxit fogtam, bediktáltam a címem, s már indultunk is a lakásomra.

****

Bezártam az ajtót. Thea bűnbánó tekintettel állt a falnak dőlve. Már a kora hajnal fényei világították be a házat, de így is tökéletesen láttam Őt. Elé léptem, s megcsókoltam. Kis idő kellett neki mire reagált. Elhúztam a faltól, majd hátára vezettem kezem, s lehúztam ruhája cipzárját. Mosolyogva figyeltem meg gömbölyű melleit, amit már nem takart semmit. Kezeimet combjaira vezettem, s csípőm köré fontam lábait.
Finoman döntöttem végig az ágyon, s egész testét végigcsókoltam. Visszatértem ajkaihoz, amikor is fordított helyzetünkön. Bokszer volt már csak rajtam, s azon helyezkedett el. Körkörösen mozgott rajtam, ennek hatására teljesen mereven feszültem neki. Számba nyögött, majd lejjebb haladt. V vonalamon nyelvével húzott vastag csíkot. Szemhéjaimat lehunytam, s úgy élveztem apró kezének érintését az anyagon keresztül.
Nem kellett sokat várnom, amikor is levette rólam, s körém fonta ujjait. Ajkait a péniszem végéhez érintette, majd végignyalta, s ajkait köré zárta. Teljesen elveszettnek éreztem magam. Nehezen felnyitottam szemhéjaim, s lenéztem rá. Nyelve ütemesen mozgott, ezzel megőrjítve engem. Haját egyik oldalról a másikra tettem, hogy magam körül csodálhassam meg rózsaszín ajkait. Arca piroslott, de nem hagyta abba.
Kezeivel hol hasamat, hol pedig a combjaim belső felét simogatta. Tokrom mélyéről nyögtem fel, amikor is szétestem alatta. Felült, én pedig kapkodó lélegzettel húztam magamhoz. Végigsimítottam arcán, majd finoman megcsókoltam. Teljesen hozzám bújt, a takarót magunkra húztam, s álomba ringattam magunkat.

5 megjegyzés:

  1. Ohhh mond hogy a következő rész lesz az a bizonyos éjszaka *o* Annyira jól írsz, s én annyira imádom a blogod. :D ♥♥

    VálaszTörlés
  2. úr isten! jèzusom:DD nagyon jó lettttt már nagyon várom a kövit!!!!:)

    VálaszTörlés
  3. Baby.! te aztán tudod húzni a dolgokat :P ismét egy tökély rész.!! :)) xx ♥

    VálaszTörlés
  4. Wow ez a rész nagyon sexy lett ;) Várom a kövit<3

    VálaszTörlés
  5. Még mindig imádom az írásaidat! ❤

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.