2014. május 13., kedd

28.rész

Thea

Forróságra ébredtem. Testem lángolt, és amint kinyitottam a szemeim rá is eszméltem, hogy mi ennek az oka. Harry melleimen pihentette arcát, míg lábai enyémére voltak fonódva. Kezemmel hátát simítottam végig, egészen tarkójáig. Hajával kezdtem játszani, szemhéjaimat pedig visszacsuktam. Elégedetten morgott egyet, majd felemelte arcát minimálisan, s rám emelte zöld íriszeit.
- Szép reggelt bébi. - mosolyogtam le rá
- Egyértelműen csodás.
Csendben feküdtünk még percekig, amikor is megfordult. Egyenletes szuszogását hallottam, így megbizonyosodtam arról, hogy visszaaludt. Kimásztam az ágyból, s kivettem egy ingét a szekrényből, amit magamra kaptam. Lementem a nappaliba, ahol az esténk maradványai voltak jelen. Amint sikerült kissé rendbe szednem a helységet. Azt követően átmentem a konyhába, ahol is reggeli készítésének álltam neki. Már az utolsó simításoknál tartottam, amikor szoros ölelésbe vontak. Fedetlen nyakamba nyomta puha ajkait, ami hatására szemhéjaimat lehunytam. Élveztem, ahogyan apró, érzéki puszikkal lepte el a puha felületet. Lekapcsoltam a tűzhelyet, s szembe fordultam vele. Nyaka köré fontam kezeim, és egybeforrasztottam ajkainkat. Kezeit csípőmről, fenekemen át, combjaimra vezette, s felemelt. Pultra ültetett, s így folytattuk a mámorba taszító kényeztetést. Fedetlen combjaimon simított végig. Eltávolodott tőlem. és szemeimbe nézett.
- Mit csináltál? - kérdezte
- Reggelit. - mosolyogtam rá
- Azt nem nekem kellett volna?
- Miért is? Tudomásom szerint, Te töltötted be a 20. életéved.
- De ma úgy lenne logikus, hogy Te még az ágyban fekszel, s én tálcán viszem neked a friss reggelit. - simított végig arcomon - Köszönöm az ajándékodat. - mosolyodott el féloldalasan
- Muszáj volt felhozni? - fúrtam vöröslő arcom nyakhajlatába
- Talán szeretnéd elfelejteni? - csókolt hajamba
- Ne legyél hülye. - ütöttem vállba
- Áu, ez fájt. - nevetett fel - Gyere, nézzük meg közelebbről amit készítettél.
Leemelt a pultról, s leültünk az asztalhoz. Azonnal egy palacsinta után nyúlt, s maga elé vette, majd megtöltötte, s már be is habzsolta. Nagyon is kapkodva ette meg a megtöltött tésztákat. Míg én megettem kettőt, Ő a háromszorosát is befalta.
- Tele vagyok. - dőlt hátra a széken
- Nem csodálom. - nevettem
- Te tehetsz arról, ha elhízom.
- Majd lemozgód. - kacsintottam rá, s felálltam az asztaltól
- Ne hagyjad félbe az ilyen mondataid. - szólt utánam
Én csak nevetve pakoltan be a mosogatóba, s kezdtem neki az összepakolásnak. Harry is felállt, és bár nehezen, de segített. Amint kész lettünk, felmentünk az emeletre, és készülődni kezdtünk. Már az utolsó simításokat végeztem el a sminkemen, amikor Harry jelent meg mögöttem, s húzott magához közelebb.
- Mindjárt kész vagyok. - mosolyogtam rá
- Ráérünk. - csókolt arcon - Arra gondoltam..
- Ez már rosszul kezdődik. - nevettem, s felé fordultam
- Akkor ne osszam meg veled?
- Hm, de. Nagyon is érdekel, hogy mi jutott az eszedbe.
- Tudod, még nem mentünk el Olaszországba. Arra gondoltam, hogy a turné kezdete előtt menjünk el.
- Teljesen el is felejtettem. - vallottam be
- Ezért vagyok én itt, hogy a helyén tartsam a dolgokat.
- Azért ennyire ne szállj el magadtól, Styles.
- Jójó. - nevetett fel hangosan - Szóval, holnap után indulhatunk?
- Jól sejtem, hogy már minden el van intézve, és csak formalitás miatt kérdezed? - néztem rá gyanúsan
- Ismersz.
- Még átgondolom. - húztam az agyát
- Hogy mondtad? - lépett hozzám, s körém fonta karjait
- Muszáj mindent átgondolnom, tudod a bolt, a kollekciók .. - a végét már motyogtam
Nyakamat gyengéden csókolgatta, ami hatására lábaim remegni kezdtek. Felkarjába kapaszkodtam, míg Ő igen nagy hatás alá vonta testem, s a lelkem.
- Fejezd be, indulnunk kell. - szedtem össze magam, s toltam el kicsit testemtől
- Akkor holnap után reggel indulunk is. - kacsintott, és már húzott is ki a fürdőből
Útközben megbeszéltük a mai napunkat. Miszerint Nicol-ra nekem kell vigyáznom, így Harry is csatlakozott a testvéri naphoz.

****

Egész délelőtt, s kora délután intézkedtünk. Harry vásárolni akart pár dolgot, de végül igen sok dologra szert tettünk. Meglátogattuk a srácokat, és még Paul-nál is voltunk. Megálltunk egy kávézó előtt, és amíg Harry bement magának egy forró italért, én az újságoshoz léptem.
Leemeltem pár női magazint, majd a napilapok felé pillantottam. Egyből megakadt a szemem az egyiken. Magamhoz vettem, s végül kifizettem a lapokat. Visszasétáltam az autóhoz, és beültem. Míg barátomra vártam, fel is lapoztam.

"Harry Styles (20) és Thea L. James (18) kapcsolata töretlen. Úgy látszik, hogy a szerelmes pár kapcsolatát az sem vezette rossz utakra, hogy Kendall Jenner (17) nagyon is szeretné megkaparintani, Mr.Styles-t. Pár hete, még együtt látták a gerlepárt, ám úgy látszik, hogy Ms.James mindent elnéz barátjának. Szárnyra kapott az a hír is, miszerint a kapcsolatuk csupán csak megjátszás, és ez ok miatt nyeli le a megaláztatást a fiatal lány.  Minden esetre, Jenner kisasszony nagyon is elszántnak tűnik, ugyanis a fiatal énekes szülinapján is megjelent, és tudomásunk szerint, nem volt rajta a vendég listán. Szemtanúk elmondták, hogy igen forró táncba elegyedett a két híresség."

Olvastam a cikket, amikor is Harry beszállt mellém.. Rosszul esett, nem is kicsit. Tovább inkább nem olvastam, így összecsuktam és hátra dobtam az ülésre.
- Mi a baj? - nézett rám aggódva
- Semmi. - feleltem
- Thea, ne hazudj. Látom rajtad.
- Induljunk. Oda kell érni Nicol-ért. - motyogtam
Fájdalmasan sóhajtott fel, s végül indította az autót. Csend telepedett ránk. Egész úton kifelé bámultam, s még mindig a cikken rágódtam. Alig negyed óra után meg is érkeztünk az iskolához. Azonnal kimásztam az autóból, és indultam is befelé.
- Thea. - ugrott nyakamba húgom
- Szia prücsök. - csókoltam arcon - Indulhatunk?
- Harry nincs itt? - sutyorogta kíváncsian
- Az autóban vár. - simítottam végig kis arcán
Azonnal szélesebb lett a mosolya, s más igyekezett vissza szekrényéhez is, ahonnan kivette kabátját, táskáját, és a fontosabb könyveket, amiket táskájába dobált. Felöltözött, én pedig felemeltem a súlyos iskolatáskát, és már mentünk is vissza az autóhoz. Kezemet megfogta, s így sétáltunk ki, ám amikor meglátta a fekete csodát, azonnal rohanni kezdett. Harry kiszállt, és egyből leguggolt Nicol - hoz. Szorosan megölelte kicsi testét, majd karjaiban tartva állt fel vele. Rám nézett. Apró, halvány mosolyt erőltettem magamra, és a jármű másik oldalára siettem. Betette hátra a táskát, és már ültem is előre. Harry beültette hátra Nicol-t, és sietve Ő is beszállt. Egy pillanatra nekem szentelte tekintetét, de nem reagáltam rá, így azonnal az útra koncentrált, s indultunk.
Az út végig zajos volt. Húgom csicsergése töltötte meg a teret. Harry-vel nagy beszélgetést folytatott. Elmondta, hogy piros csillagot kapott, s az Ő dolgozata lett a legjobb. Barátom pedig lelkesen megdicsérte, és büszkének tűnt. Csodálva néztem, ahogyan dicsérő szavai elhagyják tökéletesen formás ajkait. Annyira összemelegedtek már, és ezt olyan jó volt látni. Lelkesedtek egymásért. Imádták egymást. Míg Ők mesékről beszélgettek, én a telefonomat nézegettem.
- Thea, megjöttünk. - szólt Harry
- Oké. - szálltam ki
Előre mentem, s kinyitottam az ajtót. Húgom nagy iramban közelítette meg az emeletet. Hazza is, és én is az előszobában szabadultunk meg cipőnktől, és a kabátunktól. Nappaliban telepedtünk le, és pillanatokon belül csatlakozott hozzánk Nicol is.
- Harry, játszol velem? - nézett barátomra
- Ilyen nagy lány még játszik? - mosolygott csábosan barátom
- Először is lecke írás. - néztem húgomra
- Jó. - sóhajtott fel drámaian
- Gyere prücsök, segítek. - ajánlotta fel Harry
- Oké, lehozom a könyveim.
Míg Nicol az emeleten volt, én a konyhába mentem, és alapanyagok után nézelődtem a ma esti vacsoránkhoz. Harry is követett, és lassacskán húgom is felbukkant. Leültek az asztalhoz, és a matek leckével kezdtek el foglalkozni.
Míg én sürögtem, forogtam a konyhában, hogy mielőbb egy elfogadható vacsorát sikerüljön össze hoznom, barátom segített húgomnak minden leckéjét megírni, majd egy verset kezdtek el megtanulni. Göndör barátom, már másodjára megjegyezte, s fejből mondta, míg húgomnak sokkal többször kellett elismételnie. Harry-n egyáltalán nem csodálkoztam, hiszen a dalaik megtanulása sem okoz neki soha fejtörést.
- Thea, elmondhatom neked is a verset? - lelkesedett Nicol kis idő múlva
- Hát persze. - ültem le mellé
Érdeklődve hallgattam húgom tanulásának eredményét. Harry is büszkén figyelte a kis tanítványát, aki lelkesen, mindent beleadva mondta egymás után a sorokat. Hamar a végére is ért, én pedig hatalmas puszit nyomtam puha arcára. Barátom is megdicsérte.
- Nagyon ügyes voltál. - dicsértem
- Legjobbtól tanultam.
- Még elbízza magát a végén. Ne dicsérd. - mondtam Nicol-nak
- Ugyan, tisztában vagyok a képességeimmel. - szólalt fel Haz
- Hát persze. - feleltem monoton hangon - Kell még valamit tanulni?
- Szerencsére nem.
- Akkor vidd fel a könyveid. - segítettem neki összepakolni - És kezet is moss. Aztán vacsora.
Engedtem útjára húgom. Visszamentem a szekrényekhez és kivettem három tányért, és még a szükséges dolgokat. Mindent lepakoltam az asztalra, s megterítettem.
- Kicsim. - ölelt magához Harry, hajamba csókolt, majd szemeimbe nézett - Elárulod, hogy mi a baj?
- Semmi, tényleg.
- Édes, nekem nem tudsz hazudni.
- Kész vagyok. - jött vissza jókedvűen húgom
- Akkor együnk. - mosolyogtam rá, s az asztalra tettem a tálat

****

Vacsora után gyorsan rendet tettem, amíg Nicol elment fürdeni. Azt követően a nappaliban telepedtünk le, s egy mesét kezdtünk el nézni. Betétdalokat húgom édesen énekelgette, míg én csak mosolyogva figyeltem Őt, ahogyan barátom is. Közöttünk foglalt helyet húgom, így csak Haz tekintetét érezhettem magamon mindvégig.
Alig telhetett el a film fele, amikor is kisebb szuszogás töltötte be a teret. Nicol-ra néztem, aki már mélyen a saját meséiben élt. Lekapcsoltam a tv-t, míg Harry karjaiba vette a kislányt. Lassan sétáltunk az emeletre. Bevittük a szobájába Nicol-t. Amint az ágyba került puszit nyomtam arcára, majd Hazza is, és már magára is hagytuk. Mindenhol leoltottam a villanyt, s a szobámba vonultunk.
- Kicsim, elmondod, hogy mi is bánt? - vont teljesen magához
- Addig nem hagysz, igaz? - bólintott - Olvasd el. - nyomtam a kezébe
- Ez most komoly? Ilyen miatt haragszol? - kérdezte, amint elolvasta
- Nem, nem haragszom. Csak rosszul esik, hogy ilyeneket írnak, és nem mellesleg, igaz is. - indokoltam
- Igaz? Még is ebből a szarságból melyik része igaz? Minden el van túlozva. Táncoltam Kendall-al, láttad Te is, de egyáltalán nem volt forró.
- Oh, ez mellékes.
- Akkor elmondod végre, hogy mi bánt igazán?
- Azzal, hogy a kapcsolatunkat megjátszásnak titulálták, azzal engem is leírtak. Nem olvastam tovább, de biztos vagyok benne, hogy azt sem hagyták ki, hogy mennyire is sok pénzt zsebelhetek be ebből a kis üzletből.
- Komolyan ezt hiszed? Szerinted hagyni fogom ezt az egészet? - nézett rám értetlenül
- Tudom, ezért is mondtam, hogy nem rád haragszom.
- Bébi szeretjük egymást, ez a lényeg. Senkivel, és semmivel ne foglalkozz, kérlek. Mindenki azt beszél, amit akar, de mi csak is egymással foglalkozzunk.
Szorosan menekültem karjai közé, s próbáltam elzárni magam a világ elől. Hajamba csókolt, majd államat ujjával felemelte, s megcsókolt. Ajkai puhák voltak, s édesek. Érzékien kóstolgatott, miközben kezeit lejjebb vezette, és fenekembe markolt. Szájába halt el egy kisebb nyöszörgésem. Felemelt, és egyenesen a fürdőbe vitt. Kabin előtt állított a lábaimra, s kezdett el megszabadítani a ruháimtól.
Hamar a forró víz alatt álltunk, meleg ölelésben, miközben ajkaink vad táncot jártak. Pár perc után ziláltan szakadt el tőlem. Szemeimbe nézett, egy utolsó puszit hintett számra, és a tusfürdőmért nyúlt.
Lassan mosdattuk meg egymást, közben pedig egy - egy, kisebb érzéki csókot váltottunk. Bő fél óra elteltével már a szobában voltunk, ahol a vizes, göndör fürtjeimet szárítottam meg.  Kis idő után már el is pakoltam, s bebújtam Harry mellé, a meleg takaró alá. Szorosan vont magához. Hátamat simogatta, míg a hasán pihenő ujjaimmal egybefonta övéit.

Ps.: Köszönöm szépen a 104 rendszeres olvasót, és az 53 bloglovin követést. Imádlak Benneteket!! <3 xx

12 megjegyzés:

  1. Ahhh, annyira de annyira tetszik. :) Iszonyatosan jól írsz, imádom.<3 Nem is lehet szavakkal leírni, teljesen átélem az egész történetet. Sikerül feldobni a napomat, izgatottan várom a kövi rész :D puszi :*

    VálaszTörlés
  2. Nagyon,nagyon jó rèsz lett:) izgatottan várom a kōvetkező rèszt !!!:D

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szupi lett :)) <3

    VálaszTörlés
  4. Nagyon jó imádom az írásaidat és nekem is van egy blogom amit a te hatásodra kezdtem el írni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. huu..örülök annak, ha valakire ilyen hatással vannak az írásaim. belinkelnéd?:)

      Törlés
  5. Istenem milyen aranyosak :33 Imádom <3 Várom a kövit ;)

    VálaszTörlés
  6. ez nagyon aranyos rész lett ^^ xxx ♥

    (IrishGirl vagyok csak képet és nevet változtattam :D )

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.