2014. július 31., csütörtök

41.rész

Thea

Mosollyal arcomon ébredtem fel. Felhőtlenül boldog voltam. Harry, a férjem karjaiban feküdtem. Meztelen testünk a takaró alatt egybeolvadt, míg arcát a nyakamba temette. Szuszogása meleg volt, és csiklandozta bőröm. Feszes mellkasa hátamnak feszült, ahogyan közel tartott magához. Óvatosan igyekeztem arrébb húzódni, és szembekerülni vele. Ahogyan megtettem e mozdulat sort, azonnal vissza húzott karjaiba, egy önelégült morgás kíséretében, amikor is újra találkozott bőrünk. Arcom puha bőrén pihent. Picit jobban felé fordultam és finom puszival illettem. Vándorló keze a fenekemre csúszott, ezzel kezdetleges merevedéséhez vonva engem.
- Nem volt elég az este? - hangom halkan csendült fel.
- Felesleges várnod azt az időt, amikor is semlegesen foglak tartani a karjaimban - motyogta. - Főleg, hogy már a feleségemnek tudhatlak.
- Ezt most értenem kellene?
- Ugyan Édesem, nem vagy te buta - nyomott egy érzékeny csókot ajkaimra, ám szemei még csukva voltak.
- Fejtsd ki, kérlek.
- Bármikor magamévá tehetlek - suttogta fülembe, s ajkaimat bekebelezte.
- Mintha eddig, annyira könyörögnöd kellett volna - simítottam végig arcán, amikor fölém kerekedett.
- Soha nem fogunk eljutni arra a szintre - csókolt meg.
- Nagyon biztos magában Mr.Styles - túrtam bele hajába.
- Tisztában vagyok azzal, hogy ellenállást nem tanúsít, Mrs.Styles - mosolyodott el önelégülten, és egy felhevült csókba hívott.
Takaró elrejtette felhevült testünket a világ elől, miközben édes érintésekben, s felforrósodott csókokban egyesültünk.
****
Gyors zuhany, és kapkodásba fulladt készülődés jellemezte reggelünk. Felkaptam magamra a bőröndből kirángatott szettet, és a fürdőszobába siettem, ahol is Harry már felöltözve állt a tükör előtt. Alsó ajkamba harapva konstatáltam számomra tökéletesnek vélt külsőjét. Szűk fekete nadrág borította hosszú lábait, amelyek végül csizmában végződtek. Felsőtestét egy fekete ing fedte amelynek csak az utolsó három gombját gombolta be, ezzel tökéletes rálátást hagyva tökéletes mellkasára, míg nyakán lezserül helyezkedett el egy ugyan olyan színű kendő. Fogait mosta, míg én minden centijét megvizsgáltam alaposan, s megháláltam a istennek, magamban, hogy összehozott vele, a mára már a férjemnek nevezhetem.
- Van valami baj? - pillantott rám, miután kiöblítette száját.
- Semmi. - mosolyogtam rá. - Csupán csodálom a tökéletes férjemet.
- Gyere ide - nyújtotta felém kezét.
Sietve szüntettem meg a közöttünk jelen lévő kis távolságot, s bújtam karjai közé. Ujjaival államnál fogva felfelé billentette arcom, így ajkaink egy könnyed csókban értek egybe, aminek túl hamar vége is lett. Enyhén göndör hajába túrtam, míg felnéztem szemeibe.
- Igen hosszú a hajad - állapítottam meg.
- Nem tetszik?
- Imádom - vallottam be piruló arccal. - Tökéletesen lehet beletúrni - nevettem fel.
- Valóban élvezem, amikor is játszol vele - nevetett fel rekedtesen. - Maradhat?
- Maradhat - bólintottam.
- Le fogjuk késni a gépet - nézett órájára. - De át kell öltöznöd - mért végig.
- Miért is?
- Remélem ez a kérdés csak költői volt.
- Basáskodást elfelejtheted.
Visszamentem a szobánkba, és magamhoz vettem a táskám, kalapom és a szemüvegem. Harry haját eltűrte hátra, míg hatalmas kalapját felvette amit a napszemüvege követett utána. Megfogta a bőröndöt, és kivezetett a szobából, egyenesen a lifthez. Rajtunk kívül még páran voltak,így leghátra álltunk.
Hotel előtt már egy taxi várt ránk, amely elvitt a reptérre bennünket. Még mindig tudatlan voltam a terén, hogy hova is utazunk. Rettentő jól titkolta. Igyekeztem bevetni női bájamat, de felesleges volt minden törekvésem.
Kis idő elteltével már az első osztályon ültünk a kényelmes székeinkben. Kalapomat levettem, s fejem Harry vállára hajtottam.
- Most már elmondod? - néztem fel rá.
- Thaiföldre - nézett le rám érdeklődve, várva a reakcióm.
- Viccelsz - ültem fel egyből.
- Komolyan mondom.
- Harry, én annak is örültem volna, ha az országon belül töltünk el együtt pár napot - mondtam teljesen őszintén.
- Tudom bébi, ahogyan azt is, hogy régóta szerettél volna oda eljutni. Én pedig megvalósítom az egyik álmod. Utána jön a következő.
- Őrült vagy - kuncogtam
- Csak őrülten szerelmes a feleségembe.
Szorosan átöleltem nyakánál és egy puszit nyomtam rá. Végigsimított fedetlen combomon, amin meg is pihentette hatalmas tenyerét. Visszahajtottam arcomat vállára, s kifelé nézelődtem az ablakon.

****

Taxi csodálatos helyeken keresztül vitt minket. Eltátott szájjal mértem fel a csodás környezetet. Harry megszorította finoman ujjaim, mire rákaptam tekintetem.
- Remélem nem csak a hellyel leszel elfoglalva - komoly arckifejezéssel mondta, ám éreztem a humort benne.
- Tenned kell érte - motyogtam ajkaira, majd elhúzódtam még mielőtt megcsókolt volna.
- Akkor készülj fel arra, hogy nem sokat fogsz látni a külvilágból.
- Ne legyél önző - ütöttem meg finoman felkaron
Nevetett, míg közelebb húzott magához, s úgy vártuk, hogy megérkezzünk a szállásunkra. A fás részről kiértünk, és a tenger csodás látványa üdvözölt minket. Kis házak fogadtak minket, amelyek a víz felett voltak. Azonnal a mellettem ülő srácra néztem, aki csak elmosolyodott, és puszit nyomott arcomra.
Leparkoltunk egy kicsi, ám annál is bájosabb bungaló előtt. Kiszálltunk, s amint nálunk volt a csomagunk, már indultunk is befelé. Ahogyan beérünk a kellemes hangulatú szállás helyünkre, már át is lépkedtem a másik oldalra, hogy az erkélyre kerüljek. Mélyen szívtam magamban az óceán csodás illatát.
Hátulról átölelt és nyakamat hintette be finom apró csókokkal. Alhasamon pihentette hosszú ujjait, amikre ráfűztem enyéimet. Boldog voltam. És nem azért, amiért egy olyan helyre vitt el, ahova már rég vágytam, hanem mert, vele lehettem. Azzal a csodás fiúval, akit őszintén szeretek, és csodálok.
Szembefordultam vele, s derekánál átöleltem. Mellkasára hajtottam fejem, miközben finom, férfias illata az orromba kúszott. Hátamra simította hatalmas tenyerét, míg állát a fejem tetején támasztotta meg. Jó pár percig álltunk egymás meleg ölelésében, mire eltávolodott tőlem, egy szűzies csókkal ajándékozott meg, majd kézen fogva vezetett befelé vissza a szobánkba. Táskát az ágyra tettem, és elkezdtem kipakolni mindent a megfelelő helyre. Vállfára akasztottam Harry ingeit, és az én ruháimat, míg a többi ruhadarabot a szekrénybe hajtogattam. Utoljára pakoltam be a fürdőszobába. Mindent elhelyeztem, s akkor lett kész Harry a zuhanyzással.
Könnyedén lépett ki a fülkéből, s vette magához a törülközőt, amelyet a csípője köré tekert lazán. V vonala tökéletesen kilátszott, ahogy mélyen fedte őt az anyag. Rám kacsintott, majd elhagyta a helységet, ezzel szabadon hagyva nekem a nyugodt készülődés lehetőségét.
Sminkel nem igazán foglalkoztam, csupán szemhéjtust, és spirált használtam. Hajamat kivasaltam, majd felfogtam fejem tetején egy szoros copfba. Fújtam magamra a parfümömből, s epres szájfényt kentem fel ajkaimra. Utoljára néztem végig magamon, mielőtt kiléptem volna Harry elé. Azonnal rám szegeződött a tekintete. Szemei kikerekedtek, s alsó ajkát beszívta, míg végigmért. Dekoltázsomon hosszadalmasabb ideig tartotta szemeit. Felnevettem, és a cipőmhöz mentem, hogy felvegyem.
Az ő testét farmer szűk nadrág takarta, és egy kockás ing, amelyet ismételten nem gombolt be. Haját egy kendővel fogta hátra.
Megfordultam tengelyem körül, s kemény mellkasába ütköztem. Hiába volt platformos cipőm, így is fel kellett néznem rá. Két ujjával nyakam ívén simított végig egészen a dekoltázsomig. Melleim között elidőzött, míg hátamra nem simította tenyerét és húzott magához.
- Nem gondolod, hogy kicsit kihívó?
- Szerintem egyszerre csinos, és nyáriasan laza - vallottam be.
- Az egész hátad kinn van, és a melleidet is igen kevés anyag fedi - nézett komolyan rám. - Arról ne is beszéljünk, hogy melltartót sem viselsz - nyögött fel fájdalmasan. - Már csak ennek tudatára is keményedni kezdek.
- Fogd vissza magad nagyfiú. Ígértél egy vacsorát - nyomtam egy kis puszit arcára - Ne csak a szexen járjon az eszed - simítottam végig fedetlen mellkasán.
- Ha így folytatod, akkor a desszert kerül terítékre elsőként - hangja fenyegető volt. - Két ruhadarab fedi a tested, nem tartana sokáig.
- És, ha csak egy? - incselkedtem
- Most arra célzol, hogy a selyem alatt a puha bőröd van csak? - nyelt nagyot
- Induljunk - nevettem fel.
Gyors csókkal érte be végül, miután sikeresen indultunk is. Taxival tettük meg az utat egészen egy sétáló utcáig. Kiszálltunk, s kézen fogva folytattuk utunk. Már sötét volt, de az emberek itt is pezsegtek.
- Remélem tisztában vagy azzal, hogy még mindig a kis megjegyzésed jár az eszembe - suttogta fülembe.
- Mertem remélni - bólintottam.
Mivel földig ért a ruhám, így nem tartottam attól, hogy beránt valahova, s maga ellenőrzi, hogy igazat mondom e. Nézelődve sétáltunk végig a hosszú utca közepéig nagyjából, ahol is egy kellemes hangulatú étterembe ültünk be végül.
Egyből rendeltünk egy - egy pohár fehérbort, és amint meghozta a pincér, koccintottunk is. Megrendeltünk a vacsorának szánt ételt, és beszélgetésbe kezdtünk.
- Hogy sikerült mindent elintézned a tudtom kívül? - érdeklődtem.
- Van négy barátom, akik igen segítőkészek voltak.
- Fogadni merek, hogy a nővéred pakolt be nekem - nevettem fel.
- Igen, utána pakoltam be a saját dolgaimat - támasztotta alá sejtésem. - Talán túl kihívó ruhákat csomagolt?
- Teljesen mindegy, hiszen számodra ruha nélkül felelek meg.
- Mennyire szemtelenek lettünk.
- Volt kitől tanulnom - nevettem. - Köszönöm, hogy elhoztál ide.
- Édesem, semmit sem kell köszönnöd.
- Szeretlek - csókoltam meg szűziesen. - Paul megbékélt teljesen?
- Muszáj a nászutunkon erről beszélni? - sóhajtott fel. - Veled szeretnék egy kis nyugodt, minőségi időt eltölteni.
- Minőségit?
- Úgy ám, bébi.
- Egyre kezelhetetlenebb leszel, Styles - ittam bele az italomba. - Azt hiszed, hogy mert feleségül vettél, innentől kezdve az ágyba fogom tölteni veled az időt?
- Thea, szerintem pontosan tudod, hogy számomra a fürdőkád, a fal, és bármi más megteszi.
- Barom - ütöttem felkaron nevetve.
- Imádom, amikor nevetsz - nyomott egy puszit arcomra.
Lassan megérkezett a vacsoránk, és neki láttunk annak elfogyasztásának. Amint végeztünk, visszasétáltunk, és egy taxiba szálltunk, amely egyenesen haza vitt minket. Lerúgtam a platformos szandálom, és megszabadultam az ékszereimtől, amint a szobába értünk. Harry is levette minden ruhadarabját. Kérdően nézett rám.
- Bébi, férj és feleség vagyunk, így nyugodtan aludhatok már így - magyarázta.
Oda lépett hozzám, én viszont a szekrényhez igyekeztem, és elő vettem egy csipkés szélű trikót. Harry hirtelen termett mellettem, s kapta ki kezeim közül. Élesen fordított magával szembe, és csókolt meg. Viszonoztam mély, vágyakozó csókját. Ajkaimról nyakamra, majd vállamra tért át, ezzel megszabadítva ruhám pántjaitól. Egy kis fehérneműben álltam előtte.
- Hazudtál - mordult rám.
- Lehetséges - vontam vállat, és kikerültem.
Bemásztam a takaró alá, úgy ahogy voltam. Pillanatok alatt termett mellettem, és húzott magára. Így lábaim közrefogták csípőjét. Simogatások, édes csókok sokaságával köszöntött ránk a hajnal.

7 megjegyzés:

  1. ohh kibaszottul imádom./ már elnézést a kifejezésért/ de uhh..*-* annyira*-* ..imádlak imádlak imádlak .. az összes gahh*-* mindent:3
    kifejezetten kijelenthetem hogy nekem , vagyis szémomra a blog fogalom az ..ezeket a blogokat jelenti:))
    a tieidet:)) persze olvasok másokat is de ..nekem a tieid a túlnyomóak:))
    az írásmóódod , ahogy a történetet csavarod, ahogy ... mindent imádok és mindent nagyon köszönök.....:)
    <333!!!xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, igazán aranyos vagy! <3 Xx

      Törlés
  2. Jézus!!:) ez lett a kedvenc részem nagyon jó lett!!!!!

    VálaszTörlés
  3. Drága Alexa!
    Egy díj vár rád, nálam:) xxMaya
    http://niallhoranfic.blogspot.hu/ - Úgy gondoltam elég ha egy blogodon értesítelek!

    VálaszTörlés
  4. Olyan aranyosak :33 Best rész :D Siess a kövivel <3
    Xoxo:Judit<3

    VálaszTörlés
  5. ez rohadt jó lett *-* ♥
    xxx ♥

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.