2014. szeptember 15., hétfő

9.rész


Darcy

Fáradtam tártam ki lakásunk ajtaját, s léptem át a küszöböt. Mögöttem Louis bezárta az ajtót, majd a csomagjainkat a földszinten hagyva húzott fel egyenesen a hálómba. Villanyt nem kapcsoltunk, hiszen az udvarunkon helyet kapó lámpák, s a hold fénye is kellően bevilágította a szobát. Lou egyből magához húzott, és pillanatok alatt szabadított meg minden ruhadarabomtól, majd ő is hasonlóan tett. Szinte úgy estünk be az ágyba. Takarót testünkre terítette, magához húzott, nyakamba csókolt, miután szemhéjaimat egyből lehunytam, és álmaimba merültem. 

****

Kanapén terültünk el egymásba tekeredve, és a tévében néztünk valami igen értelmes műsort, amikor is Lou felhívta magára a figyelmet. Felpillantottam rá, mire azonnal beszélni kezdett.
- Baba, lesz egy zártkörű rendezvény, úgy három óra múlva - mondta, ahogy megnézte óráját. - Lenne kedved eljönni velem?
- Nem veszélyes? - aggodalmaskodtam egyből.
- Az igazság az, hogy olyan emberekkel akik nem tudják, hogy kinek is a lánya vagy.
- Azért be kell látnod, hogy apámat igen sokan ismerik az egész világon - néztem rá komolyan.
- Lehetséges, de te utoljára mikor is voltál kamera előtt?
- Oké, igazad van. Sajnálom, csak kicsit aggódom, hogy még idő előtt kitudódik. - bújtam hozzá.
- Ígérem, hogy semmi gond nem lesz - csókolt halántékon, s szorosan magához ölelt.
- Én akkor megyek is készülni - ültem fel.
- Már most? - pillantott fel rám.
- Tudomásom szerint nőből vagyok, még ha igen fiatal is a korom - mértem végig magam.
- Egy csodálatosan, szexi nő - suttogta mielőtt féloldalas mosolyra húzta ajkait.
Sietősen nyomtam enyéimet övéire, majd elszakadtam tőle, és a szobámba siettem ahol is készülődni kezdtem az estére. Nagy terveim nem voltak, csupán abban voltam biztos, hogy a ruha ma kimarad. Inkább egy nadrág - felső kombinációban érezném ma tökéletesen magam. Gyors zuhany után hajamat kötöttem fel egy szoros copfba, miután kivasaltam. Sminket nem vittem túlzásba. Természetes hatásnál maradtam.

Louis 


Míg Darcy a szobájába vonult készülődni, én lefixáltam jelenlétemet az estélyen. A lenti fürdőben
kezdtem el indulás előtt negyed órával készülődni. Zuhany után már fel is vettem a ruháimat, és visszamentem a nappaliba, ahol tovább vártam a lányra. Távkapcsolót unalmasan kapcsolgattam, míg a hátam mögül hangot nem hallottam. Hátra pillantottam, s szemeim kikerekedtek, amikor is megláttam a lányt, igen kevés ruhában. Nagyokat pislogtam, amint újra végigmértem számomra nagyon is tökéletes testét.
- Na milyen? - harapta be alsó ajkát.
Kikapcsoltam egy könnyed mozdulattal a televizíót, majd felálltam, s pár lépéssel eltüntettem a közöttünk lévő távolságot. A kis zakója alá csúsztattam kezem, s magamhoz vontam. Magas cipőjének köszönhetően szemtől szemben voltunk. Másik kezemmel arcán simítottam végig, s apró csókot helyeztem puha ajkaira, mielőtt véleményem szavakba öntöttem volna.
- Csodás vagy, irtó szexi - suttogtam.
- Mertem remélni, hogy tetszeni fog a választásom - motyogta, s megszorította csípőmet.
- Ugye tudod, hogy egész éjjel mellettem kell lenned, majd?
- Csak nem féltékeny vagy?
- Lenne okom? - vontam fel a szemöldököm.
- Csak is a Tiéd vagyok - csókolt nyakhajlatomba.

****

Leparkoltam a ház udvarában, s a mellettem ülő lányra pillantottam, aki teljesen lázban égett már. Magamhoz húztam, és mélyen megcsókoltam. Éreznem kellett, hogy ez nem csak egy álom, nem csak egy csodás vágy, hanem a szín tiszta valóság.
- Menjünk be, és élvezzük a bulit - mondtam két csók között, mire ajkait boldog mosolyra húzta.
Kiszálltam, s megkerülve a járművet kitártam neki az ajtót, s amint csatlakozott hozzám derekára simítottam tenyerem, és magamhoz vonva andalogtunk be. Zene és a felhevült, alkohol ázott testek megtelté tették a hatalmas házat. Szorosan húztam magam után át a tömegen, míg meg nem találtam a házigazdát.
- Greg, Ő itt Sophie - mondtam, amint üdvözöltük egymást.
- Örülök, hogy végre megismerhetlek, egy éve mást sem hallok csak a Te nevedet - mosolygott a lányra, aki csak pirultan állt mellettem, szorosan fogva kezem. - Igazán csinos, értem már az okot - kacsintott rá.
- Okéoké, ennyi elég volt - bokszoltam vállon, mire ő csak nevetett. - Iszol valamit? - fordultam Darcy-hoz.
Bólintott, én pedig arrébb húztam az alkohol tartalmú italokhoz. Felnyitottam két üveg sört, amelyből egyiket a kezébe nyomtam. Hálás pillantással méltatott, s meghúzta a kezében pihenő hűs italt. Vissza fordultunk a társasághoz és egy kis beszélgetésbe kezdtünk. Darcy, Greg barátnőjével kezdett el beszélgetni, aminek nagyon is örültem. Végig csípőjét fogtam, így a kapcsolat végleges maradt. Sorra fogyasztotta el a söröket, míg egyre jobban oldalamnak dőlve beszélgetett. Kis idő múlva éreztem, ahogyan lassan mozogni kezd kecsesen csípőjével a zene ritmusára. Ránéztem, de ő minden figyelmével az előtte álló Melanira koncentrált. Finoman megszorítottam, ezzel felvonva magamra a figyelmét.
- Szeretnél táncolni? - érdeklődtem jó szerető módjára.
- Igen - felelte csillogó tekintettel.
Letette az üvegét, s megszabadult zakójától, és táskájától is. Ujjainkat egybefontam míg behúztam a táncolók közé és magammal szembe fordítottam. Teljesen testemhez húztam az övét, míg csípőmet övé ellen nyomtam. Diktáltam az ütemet, míg ő szexi mozdulatokkal fűszerezte az egészet. Kezeit a nyakamba fonta, és átadta magát a szituációnak. Testünk felhevült. Haját karjaival felemelte, ezzel hűsítve a bőrét. Homlokomat övének támasztottam, és tekintetünket egybefontam. Kapkodó zihálásaink egybemosódtak, ahogyan a testünk hőmérséklete is vészesen növekedett.
Kivette kezemből az üveget, és meghúzta. Mosolyt csalt arcomra, ahogyan ajkait lassan megnedvesítette nyelvével. Még közelebb húztam, s ajkaimat övéi ellen nyomtam. Azonnal viszonozta minden kérdés nélkül. Nyelvünk finoman találkozott, s becézte a másikét. Merészen csúsztattam lejjebb kezem, és simítottam végig feszes fenekén, mire még, a lehetetlennél is közelebb húzódott, s sokkal vágyakozóbban csókolt. Hajamba túrt, amelyet meg is húzott minimálisan. Ajkai között halt el egy feltörekvő mély nyögésem, amikor is csípőjét teljesen megfeszítette.
- Az őrületbe akarsz kergetni teljesen? - néztem mélyen szemeibe.
- Esetleg ellenedre van? - simogatta tarkóm ujjaival.
- Semmi jónak nem vagyok az elrontója, Baba - kapkodtam a levegőt a csípőmozdulatainak köszönhetően.
- Úgy érzem, hogy az alsó tájékodnak nagyon is bejön a dolog - mosolygott kacéran.
- Ó, elhiheted, hogy semminek sem mondok ellent, aminek köze van hozzád.
- Csak nem szeretnél valamit?
- Baba, ne szórakozz velem, mert a kocsiban foglak megdugni.
- A vad, és alkohol ittas Lou - kacagott tovább. - Annyira kamasznak látszol ilyenkor.
- Régen túl léptem a tinédzser korszakomon, elhiheted, hogy sokkal élvezetesebben teszlek magamévá, mint bárki más.
- Komolyan? - vette fogai közé ajkam, s kicsit meghúzta, mire teljesen fejemet vesztettem.
- Indulunk, most! 

3 megjegyzés:

  1. Woohoo!! Egyre jobban imadom ^^ mar ha ez egyaltalan lehetseges az en esetemben.. xD xxx ♡

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jóó lett.!! *.* Siess a kövivel légyszii.:)
    xx Barbii

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.