2014. augusztus 31., vasárnap

55.rész

Thea

Hajamat átfésültem, miután öltözékemet megigazítottam. Tükör előtt még utolsó pillantást vetettem magamra, majd átsétáltam kislányom szobájába. Az ajtó nyitva volt, így könnyedén láttam férjemet, s kislányomat játszani a rózsaszín szőnyegen. 
- Készen vagytok? - kérdeztem.
- Igen - kiáltott fel Darcy
Kicsi nagyon lelkes volt. Ma esti alkalom számára az első, amikor is apját színpadon látja. Már jó ideje mondta Harry, hogy szeretné, ha elmennénk a Londonban tartott eseményre. Férjem mosollyal az arcán állt fel, s emelte karjaiba a már one direction kollekcióba öltözött lányunkat. Amint elém léptek, kézen fogott, s levezetett bennünket az autóhoz. Darcy-t beültette hátulra, míg mi elől foglaltunk helyet. Megvártuk, amíg beköti magát az immár négy éves kislányunk. Harry gyorsan felém hajolt, és egy gyors csókot adott ajkaimra. 
- Apuc - kiáltott fel Darcy kissé éles hangon. 
- Igen, hercegnőm? - mosolyogott Harry, s indította is a motort. 
Kicsi mindig szóvá tette, ha előtte akár csak egy arcra puszit is adtunk egymásnak. Harry pedig szokásos gyermekiességével húzta tovább a dolgokat. Imádta, amikor a saját lánya korholt minket igen lágyan. 
Ujjainkat, régi hagyomány szerint fonta egybe, s  helyezte a sebváltóra. Mai napig elmosolyodom e gesztusán. 
A forgalom ellenére kicsit tovább tartott az út, mint annak lennie kellett volna. Darcy útközben elaludt, amit nem is bántunk, hiszen a koncert éjszakába nyúló. 
- Itt lesznek anyáék is - mondta Harry, ahogy leparkolt hátul. 
- Rég láttam őket. 
- Igen, én is - sóhajtott. 
Kiszálltunk az autóból, Ő pedig egyből lányunkat is magához vette, aki álmosan pislogott, amíg be nem értünk az öltözőkhöz, s veszett el a fiúk ölelésében. 
- Szerelmem - vette karjaiba Niall, s arcon csókolta. - Hiányoztál szépségem. 
- Niall, azért csak okosan a lányommal - figyelmeztette Harry. 
- Ugyan már, mondja a nőfaló - lökte oldalba Louis, akit egyből szúrós pillantásával illetett. 
- Csak is egyetlen egy nőt falok - húzott magához, s arcom nyakába fúrtam, amikor fenekemet megmarkolta a lenge szoknyám anyagán keresztül.
- Apuc - ölelte szorosabban Niall nyakát. - Hagyjad anyát.
- Kicsim, te is a szerelmeddel vagy, és én is - felelte Harry. 
- Komolyan, jobb mint a mozi - nevetett Louis. - De azért fogd vissza magad legalább a lányod előtt. 
- Sziasztok - jelent meg Anne és Robin, mielőtt férjem reagálhatott volna. 
Mindenki köszöntötte Őket, míg lányom is, bár Niall karjaiból nem akart szabadulni. Lassan kezdődött a koncert, de még így sem szeretett volna elválni. Fiúk előre mentünk, ahogyan mi is. Harry egy gyors csókkal ajándékozott meg, s beállt a takarásba. Darcy, Niall karjaiban volt, és ahogy felcsendültek a dallamok, a srácok és lányom kimentek a színpadra. Hatalmas sikítás töltötte be a stadiont. Szőke srác letette, s kézen fogta a kislányt, aki mosolyogva integetett a rajongóknak. 
- Mint az apukája - állt mellém Anne, és ölelte át vállam. 
- Igen - mosolyogtam. - Tetszik neki. 
- Talán Ő lesz aki tovább viszi a zenei karriert. 
- Lehetséges - nevettem. 
Mindenki imádta Darcy-t. Srácok mind körberajongták, majd végül Harry karjaiba vette. Kicsi mindegyik srác arcára egy puszit nyomott, végül pedig apukájáéra. Férjem lesétált, és átadta lányunkat, majd vissza is sietett a színpadra. 

****

Darcy elaludt Robin karjaiban, de amint vége lett a koncertnek, és a srácok lejöttek, felébredt. Álmosan pislogott, s átmászott hozzám. 
- Szépségeim - ölelt meg minket Harry. 
- Niall bácsi? - emelte fel fejét, és körbenézett. 
Már jó ideje ragaszkodik Niall-höz. Nem értettük, hiszen egyik napról a másikra lett ilyen szoros a kapcsolatuk. Többször is tartott együtt mese estéket, amelyeken ott aludt nála a kicsi, ezzel számunkra egy szabad estét biztosítva. 
- Komolyan kezdek féltékeny lenni - nevetett fel Harry.
- Gyerekek mind a ketten - vontam vállat vigyorogva.
- Igaz - mosolygott. 
Niall pillanatok múlva megérkezett és átvette lányunkat, aki addig nézett apjára boci szemekkel, míg meg nem engedte neki, hogy Niall-nél töltse az éjszakát. Elbúcsúztunk mindenkitől, és már indultunk is kettesben haza. Szemhéjaimat lehunytam, s igyekeztem pihenni, amíg férjem kíváncsi ujjai combjaimra nem tévedtek. 
- Harry - fordultam felé. 
- Nem is mondtam még, hogy mennyire csinos vagy - simított végig combom belső felén. 
- Kiélvezed, hogy a lányod pasizik? 
- Meg sem hallottam. 
- Az isten szerelmére, négy éves - nevettem. - Imádják egymást, mesét néznek és mindenféle káros rágcsát fogyasztanak. Szívem, akkor aggódj, ha a tizenhatodik életévét betölti.
- Ne is emlegesd. Harminc éves koráig szobafogságban lesz.
- Szerinted, ha az én apám is így gondolkozott volna, mi együtt lennénk? - kérdeztem, amikor beállt a garázsba. 
- Ne hozzánk hasonlítsd. Én nem fogom felajánlani a lányom senkinek. 
Hitetlenkedve néztem rá, s szálltam ki a járműből. Bejáratiajtót hamar téptem fel, és léptem be. Lerúgtam cipőim, és a táskámat is a szekrényre helyeztem. Ahogy elakartam indulni felfelé, Harry derekamnál fogva rántott vissza. Hátam izmos mellkasával találkozott. 
- Thea, nem úgy értettem - csókolt nyakamba. 
- Még is hogyan értetted? - hangom erőtlen volt. 
- Te vagy a legjobb dolog az életben, ami történt velem - suttogta, mire szembe fordultam vele.
- Szeretlek - pipiskedtem fel, s ajkam ajkaira tapasztottam. 
Kezét végigfuttatta oldalamon, s fenekemen állapodott meg, amelybe belemarkolt, és felemelt. Szoknyám könnyedén csúszott fel, amikor lábaimat csípője köré fontam. Elszakadt ajkaimtól, s nyakam édes kényeztetésébe kezdett. Lépcsőn lassan haladtunk, félve az eleséstől. Szobánkba beérve döntött végig az ágyon, s szoknyámat határozottan rántotta le. 
- Csinos csipke - jegyezte meg, s megszabadította magát minden ruhadarabjától. 
Addig én is levettem a felsőm, és vártam, hogy visszatérjen hozzám. Ajkai hamar enyéimre találtak. Lassan, érzékien olvadt egybe testünk, forró, lázas csókok között. 


10 megjegyzés:

  1. Istenem Niall és Darcy annyira imádni valóak *---* Kövit mihamarabb :D

    VálaszTörlés
  2. Olyan aranyosak :33 Darcy meg milyen izè mikor Hazz pròbàlkozik Theanàl xD
    Vàrom a folytatàst! :) xxx ♥

    VálaszTörlés
  3. Nagyon aranyos rész lett. annyira jól fogalmazol. Imádom olvasni az írásaidat.

    VálaszTörlés
  4. Végig nevettem :) nagyon jo lett :) xxT

    VálaszTörlés
  5. Nagyon aranyos lett.imádom.Siess gyorsan a kövivel. ;-) <3

    VálaszTörlés
  6. Végre behoztam magam és elolvastam ! Könnyen meglehet, hogy Imádom ...bár eddig is imádtam! Sosem okozol csalódást. Bevallom eléggé le voltam maradva, ezért nem akartam külön a már egy hónappal ezelőtt megjelenített részhez véleményezni, szóval összefoglalnám .:) Nagyon tetszett, hogy életszerűek voltak a veszekedések, például amikor összevesztek és később mintha mi sem történt volna, mert ilyen szokott lenni és , ha jól bele gondolok ilyet talán még sehol sem olvastam ...csak mosolyogtam mikor belegondoltam, hogy basszus tényleg ilyen is van. De persze kellenek a nagyobb viták is, amiket szintén nagyon jól írtál le. Másik téma...őszintén utáltam, hogy vissza jött a képbe Kendall és talán emiatt nem tetszettek annyira ezek a részek, meg ugye, hogy Harry nem lehetett benn a szülésen az is borzalmasan szívszorító érzés volt, de ezek csak érzésre rosszak! Ugyanis, ha úgy veszem nagyon ötletes fordulatok, és nem hiszem, hogy bárki gondolta volna, hogy Thea kiküldi majd Harryt egy ilyen fontos pillanatról..szóval meglepő. És hogy az utolsó részeket is megemlítsem amiket imádok ...a teljes harmónia, boldogság, tökéletesség, ami talán egy picit meseszerű, de csodálatos! Illetve miért ?...hisz lehet, hogy van ilyesfajta teljes boldogság. Mindegy te itt meg valósítottad és én csak mosolyogva olvastam a szavaidat amik melengették a romantikus, érzelmes oldalamat! :) Nagyon várom a következő részt! Puszi baby ! :) Xx

    VálaszTörlés
  7. Istenkém ez tündéri ahogy Niall és Darcy kötôdik egymáshoz :3 " harminc éves koráig fogságban lesz" ezen kész voltunk xd. Mondjuk mi mèg olvastuk volna azèrt tovább is :p puszi : Gina&Gréta

    VálaszTörlés
  8. Szia :) nagyon tetszik az új rész már várom a következőt <3

    VálaszTörlés
  9. Szia! Uj vagyok! Nagyon tetszik a sztori mar beertem az olvasassal. Ez a resz a kedvencem <333 niall es darcy :3 annyira edesek. Ezt tegnap raktad fel de vagy hatszor olvastam el annnyira nagyon imadom *-* most volt idom csak irni :)) puszi Domi♥♥

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.